Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 13-12-10, 10:24   #1
vwvento98

Stock

vwvento98's Avatar

Default vw vento 1.9 tdi

Buna ziua! Am si eu un vento 1.9 tdi si as dori sa-i schimb botul masinii. Vreau sa stiu daca se potriveste cel de golf 3 sau am mai inteles ca se poate si de bora? Daca stiti ceva sau ati incercat vreunu din voi spune.ti si mie si daca se poate ce piese ar trebui schimbate? Multumesc mult! sal
vwvento98 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-10, 11:00   #2
Я7B.

Stage 5

Я7B.'s Avatar

Default Re: vw vento 1.9 tdi

Quote:
Originally Posted by vwvento98 View Post
Buna ziua! Am si eu un vento 1.9 tdi si as dori sa-i schimb botul masinii. Vreau sa stiu daca se potriveste cel de golf 3 sau am mai inteles ca se poate si de bora? Daca stiti ceva sau ati incercat vreunu din voi spune.ti si mie si daca se poate ce piese ar trebui schimbate? Multumesc mult! sal
Se potriveste perfect . Trebuie sa schimbi capota grila si farurile .... daca erai mai aproape de bacau te ajutam eu cu bot de golf 3 bine inteles la schimb cu botul de vento .Am golf 3 si sun plictisit de el vreau bot de vento.

Y!mes : red.boy_89

Like me on facebook

http://ptdaniel.blogspot.ro/

Last edited by Я7B.; 13-12-10 at 11:16.
Я7B. is offline   Reply With Quote
Old 30-12-10, 21:24   #3
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by vwvento98 View Post
o sa arate ca naiba daca ii pui fata de golf 3 pe vento parerea mea...
bogmotorsport is offline   Reply With Quote
Old 02-01-11, 19:45   #4
Flaviu-Daniel

Stage 5

Flaviu-Daniel's Avatar

Member of:
[VW]

si eu cred ca no sa arate frumos...am mai vazut vento cu bot de g3 insa nu da bine deloc...
Flaviu-Daniel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -