Salutare tuturor.
M-am gandit ca ar fi timpul sa imi prezint si eu micul meu Golf.
Este vorba de un MKIV - Special Edition.
An fabricatie 2001, motor 1.4 AXP - 75 Cp.
L-am cumparat acum un an... prin luna mai... culoarea Black Magic Pearl imaculata m-a atras imediat.
Ca dotari standard are: ABS, ESP, 4 geamuri electrice, 4 airbag-uri, volan reglabil pe inaltime si adancime, oblinzi electrice heliomate, AC manual. Dotari de bun simt.
Pe primul plan, imediat dupa ce am achizitionat-o, a fost partea tehnica:
-kit distrubutie Contitech plus pompa de apa;
-filtru aer, benzina MANN;
-ulei Castrol Magnatec 10W40 plus filtru ulei Bosch;
-curea accesorii Gates, lichid racire Valvoline, bujii Bosch super4.
Pe parcursul anului, am mai schimbat cate ceva: amortizoare fata Bilstein, flanse, kit ambreiaj Sachs, o sonda lambda, bucsi bara stabilizatoare, bielete antiruliu si multe alte nimicuri care imi scapa.
A urmat apoi partea de audio, desigur:
-Hu pioneer DEH 3900 Mp, urmat de curand de un DEH-P5900MP (mai capabil pe partea de filtre).
-Difuzoarele fata stock au fost mutate in usile spate, locul lor fiind luat de o pereche de Helix E 136 Esprit, ocazie cu care am insonorizat usile fata cu material Second Skin.
-Pentru a suplini partea de bass, a aparut si un set amplif+sub Blaupunkt.
Motorul nu a suferit nicio modificare.. si cred ca asa o sa ramana, tinand cont de potenta lui. Singurul lucru ajutator a fost sa ii montez scutul din plastic, astfel sperand sa nu se mai umple de praf si mizerie foarte repede.
La interior, modificarile sunt putine:
-folie negru mat pe toate ornamentele din plastic;
-leduri albe in habitaclu;
-suport de pahare montat in spate;
-capitonaj in portbagaj ce contine si capac pt trusa medicala.
Exteriorul a suferit ceva schimbari, spre bine sper:
-grila fara semn Jom;
-pleoape custom-made;
-prelungire bara fata de v6;
-leduri albe pe pozitii;
-inlaturat inscriptia "Golf" de pe haion, iar emblema am imbracat-o in folie neagra.
-jante din aliaj pe 16... Montreal II, made by BBS. (printre cele mai frumoase jante pt golf 4 cred eu).
Planuri de viitor sunt multe zic eu... mai greu cu finantele:
Faruri R32 look, xenon, suspensie reglabila, plafoniera W8, bora vents, prelungire spate v6 plus un tips finut. Sper sa va placa
Pozele sunt facute majoritatea cu telefonul... si in ordine aleatoare

)