VW Golf 3
Salutare! M-am gandit sa-mi prezint si eu masina aici, pentru a ma sfatuii cu mai multi (nu cu mine insumi...cum fac altii...
), in legatura cu masina si cu ce va primii!
Povestioara masinii: Totul a inceput in Noiembrie 2008, o seara ploioasa, cautand o masina pentru banii mei
prin Germania, respectiv Nürnberg! Intru eu plictisit si obosit dupa ce alergasem prin toate "targurile"... in fine, intru acolo, un loc mic...incapeau maxim 10 masini, inghesuite... jegoase, imputite. Dau eu o tura... nu vad nimic interesant... cand vreau sa plec vad ca baietii de acolo, tocmai dadeau jos un golf, la fel de mizerabil (pe exterior) ca cele pe care le vazusem. totusi... am zis sa imi arunc ochiul...macar imi fac o idee de pret... dau o tura in jurul ei...vad cateva mici punte de rugina... zic ca asta este, e masina veche... e greu s-o iei neatinsa! cand ma uit in interior! buf... un interior "superb" cu scaune Recaro, curat si ingrijit, ziceai ca este nou, bordul necrapat... tapiteria nu era murdara si nu rupta... pe interior arata super bine! ma uit la detaliile masini... si vad acolo exact ce vruiam, motorizare 1.6, benzinar, Euro 2, pret 2200 de euro
...si gata...am trecut la negociat! intr-un final am dat 1650 de euro pe ea! un bret bunicel la vremea aia...! Optiuni, din pacate masina nu prea are asa multe optiuni... inafara de trapa electrica, nimic special!
- Motorizare: 1.6 L, motor cu injectie multi-punct
- Inmatriculata in Romania pe data de 12-12-2008
- Numar de inmatriculare: DJ-94-BJK
Masina nu a primit foarte multe, doar niste jante Exip pe 15", o suspensie normala, inainte a avut suspensie sport, prin romania nu prea ai cum sa mergi cu ea... mi-a spart toba de esapament, deci am schimbat si evacuare
, a primit niste triple putin fumurii Hella!
P.s scuzati-mi talentul de fotograf
)...am incercat si eu + ca, cu un telefon cu camera de 3mpx nu prea ai cum sa iasa ceva "profi"