Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 28-03-10, 13:11   #16
razvan_shadow619
VW Driver

Stage 5

razvan_shadow619's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Golf 3 - HD 89 RZV

o sa vopsesc barile si bandourile dar mai incolo pt ca vreau sa fac spoilerul fata ca si in poza asta...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3969615431_20ba353ca2.jpg
Views:	312
Size:	149.2 KB
ID:	1392142  
razvan_shadow619 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-10, 16:42   #17
AnduGTR

Stage 5

AnduGTR's Avatar

Member of:
[MACS]
[FORD]

Superb...te-ai gandit la clean look Vezi ca va trebui sa bagi semnalizarile in faruri sau sa iti iei faruri clare care au semnal in ele (sau faruri cu angel-eyes si semnal incorporat). Spor la modificarii. Asteptam poze cu ce ai mai facut.
Old 29-03-10, 14:31   #18
mishu_shisha

Stage 2

bun..deci..sa vin si io cu niste idei..motor: se merita sa faci ce ti'am zis pt ca nu e mare investitia..io sunt obligat sa le fac pt ca mi'am luat jante pe 16" si trage mai greu..exterior : grila fara semn,pleoape,xenon,leduri pozitie,leduri nr,stopuri clare sau le faci pe astea negre,toata masina o culoare si fustita de gti,pragurile si o dunga din bara spate sa le lasi negre,cauciucuri late cu buza mica,jantele o spita neagra una albastra..interior : o cotiera pt lejeritate si o conduita mai putin obositoare,leduri in plafoniera si eventual niste ceasuri cu plasma..un sfat: sa nu te apuci cu schimbator pe leduri, covoare nush de care,pedale sport sau sa schimbi bordu..arata super asa..cam atat multa bafta si astept sa'ti vad modificarile
mishu_shisha is offline   Reply With Quote
Old 29-03-10, 14:33   #19
mishu_shisha

Stage 2

a si uite faruri ca ale mele..sau alte modele sa'ti pui pe ea cu semnal in far http://www.autokarma.ro/detalii_fisa.php?filtru=40
Old 30-03-10, 12:44   #20
razvan_shadow619
VW Driver

Stage 5

Member of:
[VW]

ms pentru idei mishu...incetul cu incetul o sa fac masina asa cum imi doresc eu.
p.s. la faruri eu m-am gandit sa imi iau tip golf 4
Old 30-03-10, 21:58   #21
MadAboutGolf3
VW Driver

Stage 5

MadAboutGolf3's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by razvan_shadow619 View Post
abtibildurile o sa le dau jos cand o sa imi schimb parbrizul ca mi-o sarit o piatra si s-o crapat...
ai spus ceva de cip?pot sa pun pe motor de 1.4?
Quote:
Originally Posted by razvan_shadow619 View Post
am o intrebare.daca imi pun un filtru de aer sport se simte ceva la masina?consumul creste?
1. cip pe 1.4 ? te costa resoftarea cat un 2000 8v sau chiar 16v , depinde unde cauti.. nu se merita si nici nu castigi nimic demn de luat in seama din asta.
2. filtru = sunet, sunet mai mare senzatie mai tare, revin.. senzatie, poate daca te axezi pe un filtru serios sau un kit de admisie performant vei avea o sensibila crestere a acceleratiei , dar nu putem vorbi de cai.. poate un cal.. unu.. poate..

Quote:
Originally Posted by mishu_shisha View Post
iti iei un injector sport..bujii,spargi ceramica din catalizator,filtru sport si toba..din astea castigi cam 20 cai..dak mai pui si carburator bicameral inca 10-15....da la mai mult de 90 cai nu poti s'o duci decat cu turbina si nu se merita la consum..motor mic..trage greu...io vreau sa'l schimb in toamna pe al meu..cu un 1.8 benzina..e mai mare ..masina usoara trage mai bn si castigi cai cu cateva mici modificari
-injector sport ? n-am mai auzit formularea asta pana acum..
un injector cu debit mai mare.. da, se poate, dar! trebuie umblat in soft.. iar asta costa prea mult deja si nu se merita
-un turbo .. da deobicei in jur de 30-40 cp , depinde si cine il mai ajuta, tu scoti 20 doar din tobe ? catalizatorul decat sa il sparga mai bine il anuleaza..
-carburator bi-cameral ? senat si parlament ? daca merge cum merg ale noastre in RO, mai bine nu

cert e ca de departe cea mai rentabila investitie e swap`ul cu ceva mai potent si care se scoate rezultate mult mai bune prin modificari, dar si asta costa... poate iesi mai ieftin decat cele enumerate mai sus cip sau soft sau orice gen de modificare, dar apare problema legala, ce a omologarii care iti zice ca nu poti omologa un motor care sa depaseasca cu 30% puterea celui original, dar iar.. suntem in RO si daca te descurci.. te descurci, fa un calcul si vezi ce motor ai putea sa omologhezi.. si iar inca un aspect aceasta omologare nu e nici ea ieftina..

in rest masina arata bine, jantele sunt faine, culoarea e frumoasa, lasata un pic mai jos si ar fi mult mai faina si cum iti zicea cineva mai sus.. un sfat intr-adevar bun, vopseste-i spoilerele in culoarea masinii si o sa se schimbe destul, iar la capitolul estetica poti sa ii faci ce vrei tu si cat te tine buzunarul : faruri/stopuri/semnale/grila/prelungire capota/eleron/buza gti/ etc etc etc
bafta si spor la treaba in continuare!
MadAboutGolf3 is offline   Reply With Quote
Old 30-03-10, 22:13   #22
razvan_shadow619
VW Driver

Stage 5

Member of:
[VW]

ms mult...motorul ramane asa deocamdata, ma intereseaza mai mult aspectul exterior al masinii.bafta si tie
Old 30-03-10, 22:56   #23
Cheliuta

Stage 5

Cheliuta's Avatar

Member of:
[VW]

Fa bine si ia aminte la ce se discuta mai realist adica la faptul ca nu castigi cine stie ce la un motor mic pe benzina nu asculta la lumea care spune ca o sa castigi sute de cai din evacuare sau alte porcarii;cine spune asa ceva aproape crede ca are masina de 200-300 de cai si daca se ia cu vre-un matiz la semafor mai ca-l face ce sa zic daca se ia cu vre-un tico )
Cheliuta is offline   Reply With Quote
Old 30-03-10, 23:09   #24
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

ca sa nu va mai certati aruncati un ochi aici
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...cj-11-xis.html
valyh is offline   Reply With Quote
Old 30-03-10, 23:34   #25
razvan_shadow619
VW Driver

Stage 5

Member of:
[VW]

v-am spus, nu ma intereseaza sa modific nimic la motor.daca imi trebuiau caii multi fi sigur ca imi luam un motor mai mare...eu is multumit cu 1.4.punct
Old 31-03-10, 17:01   #26
mishu_shisha

Stage 2

razvane farurile de golf4 sunt deja prea comune..si mie unu nu prea imi plac..decat alea cu angel eyes...oricum e decizia ta si o respectam toti
Old 06-04-10, 09:11   #27
GallDann

Stage 5

GallDann's Avatar

frumos golfuletz` ...sa-l stapanesti sanatos..bafta multa si cat mai mult tuning..
GallDann is offline   Reply With Quote
Old 06-04-10, 13:31   #28
razvan_shadow619
VW Driver

Stage 5

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by GallDann View Post
frumos golfuletz` ...sa-l stapanesti sanatos..bafta multa si cat mai mult tuning..
ms...la fel si tie
Old 09-04-10, 19:34   #29
b81vwp

Stage 5

b81vwp's Avatar

frumos golful sa-l stapanesti sanatos si fara incidente si bafta la modificat
b81vwp is offline   Reply With Quote
Old 19-05-10, 17:02   #30
koala_boy

Stage 5