Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-10-10, 08:43   #1381
razvyrulz

Stage 5

razvyrulz's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Golf 3 - 1.4, VIP

Vali, simplu, fara finala actuala (in loc una cu 2 tipsuri rotunde si NU groase, sa arate OEM) si cu eleron vopsit in culoarea caroseriei si o sa ai cel mai sexy "cur" :P Roaga pe cineva sa iti faca un VT, ai sa fii surprins ce bine arata :P
razvyrulz is offline  
Old 15-10-10, 09:33   #1382
LGandrew

Stage 3

LGandrew's Avatar

daca mai era si dubla te asigur eu ca auzeai golfu de la cateva strazi distanta
LGandrew is offline  
Old 15-10-10, 11:18   #1383
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

sincer mie nu prea imi place...mi se pare ca nu prea merge cu hayonul prelungit o sa il vopsesc si il pun iar de proba...poate in culoarea masinii va arata putin mai altfel..dar nu prea cred ca va ramane pe golf...cat despre toba..va fi bagata mai in interior (sapt viitoare cred) dar NU va fi schimbata!

my mk3 under construction

ID Mess: mk3vip
valyh is offline  
Old 15-10-10, 11:20   #1384
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by valyh View Post
sincer mie nu prea imi place...mi se pare ca nu prea merge cu hayonul prelungit o sa il vopsesc si il pun iar de proba...poate in culoarea masinii va arata putin mai altfel..dar nu prea cred ca va ramane pe golf...cat despre toba..va fi bagata mai in interior (sapt viitoare cred) dar NU va fi schimbata!

Adevarat...acum m-am uitat mai bine si am observat ca numai e stergatorul...sa fie clean pana la capat .Toba, sincer si mie imi place, o sa arate mai bine cand o asezi mai in interior.
NXdev is offline  
Old 15-10-10, 11:34   #1385
andoGSI

Stage 5

andoGSI's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by valyh View Post
cam asa arata pus pe masina eleronul ala uitat demult
hmm nu stiu ce sa zic)
andoGSI is offline  
Old 15-10-10, 16:59   #1386
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Salut. Am citit primele pagini din topic pe cand era primu VIP, dupa care nu mai gasit topicul.... Azi dimineata la servici mam apucat de citit, l-am luat din scoarta in scoarta, fiecare post in parte, 93 pagini! Nici nu stiu cu ce sa incep... In primu rand, am observat ca erau (in ultimele pagini nu am mai vazut) anumite personaje de genu: azi, vineri la pranz, vali posteaza ca are nevoie de bani si e nerabdator cu jantele; pasul 2: a doua zi dimineata, userul X posteaza "ai rezolvat cu jantele?". Exemplul doi: pe data de 17 (oarecare), vali pune poze si spune ca se apuca de strans bani de suspensie; pasul 2: pe data de 19, userul Y posteaza: "ce ai mai facut la masina? ca nu ai mai postat de mult!". Ai inteles ideea, nu trebuie sa continui... Multi de pe forum habar nu au ce inseamna sa muncesti, si sa strangi din dinti ca sa faci ceva la masina.... dimpotriva, unii muncesc si stiu ce e ala sacrificiu pentru masina, si iti sunt alaturi. Din pacate (pentru ei) mai e si categoria celor care au nevoie de un servici, si vor sa faca mai multe la masina, sau au deja un servici din care trebuie sa plateasca multe facturi/banca din cauza contextului social in care se afla. Ce pot sa spun e ca, ai sacrificat mult pentru masina, si apreciez asta, esti un adevarat pasionat!

Si ca sa zic si ceva legat de masina
-1 la interior, trebuia lasat negru...
-1 pentru modelu de toba! stiu ca suna frumos, dar ar merge ceva cu doua iesiri.
-1 pentru culoarea jantelor, era mai frumoasa cea care o aveau cand le-ai luat
+1 pentru modelul jantelor
+1 pentru semnificatia numarului de inmatriculare!
+1 pentru intentia cu oglinzile, dar sunt de acord cu morph... ori pui ceva ca in poza, ori deloc, dar sa NU le scoti! (poate doar la show)
+1 pentru eleron, arata super!
+1 pentru ideea cu rezervoru, dar cred ca in loc de stop ar merge pus in portbagaj (se poate si sub stop dar te chinui putin)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	137
Size:	725.9 KB
ID:	1696415  

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline  
Old 16-10-10, 02:06   #1387
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by B-99-SAA View Post
Salut. Am citit primele pagini din topic pe cand era primu VIP, dupa care nu mai gasit topicul.... Azi dimineata la servici mam apucat de citit, l-am luat din scoarta in scoarta, fiecare post in parte, 93 pagini! Nici nu stiu cu ce sa incep... In primu rand, am observat ca erau (in ultimele pagini nu am mai vazut) anumite personaje de genu: azi, vineri la pranz, vali posteaza ca are nevoie de bani si e nerabdator cu jantele; pasul 2: a doua zi dimineata, userul X posteaza "ai rezolvat cu jantele?". Exemplul doi: pe data de 17 (oarecare), vali pune poze si spune ca se apuca de strans bani de suspensie; pasul 2: pe data de 19, userul Y posteaza: "ce ai mai facut la masina? ca nu ai mai postat de mult!". Ai inteles ideea, nu trebuie sa continui... Multi de pe forum habar nu au ce inseamna sa muncesti, si sa strangi din dinti ca sa faci ceva la masina.... dimpotriva, unii muncesc si stiu ce e ala sacrificiu pentru masina, si iti sunt alaturi. Din pacate (pentru ei) mai e si categoria celor care au nevoie de un servici, si vor sa faca mai multe la masina, sau au deja un servici din care trebuie sa plateasca multe facturi/banca din cauza contextului social in care se afla. Ce pot sa spun e ca, ai sacrificat mult pentru masina, si apreciez asta, esti un adevarat pasionat!

Si ca sa zic si ceva legat de masina
-1 la interior, trebuia lasat negru...
-1 pentru modelu de toba! stiu ca suna frumos, dar ar merge ceva cu doua iesiri.
-1 pentru culoarea jantelor, era mai frumoasa cea care o aveau cand le-ai luat
+1 pentru modelul jantelor
+1 pentru semnificatia numarului de inmatriculare!
+1 pentru intentia cu oglinzile, dar sunt de acord cu morph... ori pui ceva ca in poza, ori deloc, dar sa NU le scoti! (poate doar la show)
+1 pentru eleron, arata super!
+1 pentru ideea cu rezervoru, dar cred ca in loc de stop ar merge pus in portbagaj (se poate si sub stop dar te chinui putin)
Deci e 2-0 pentru VIP! De ce scriu de fapt...mia placut aia cu - pentru culoare, + pentru model ) (cred ca am sa adopt si eu sistemul asta de notare cu - si + seem's fun )

P.S. Nu stiu cum arata exact "controversata" toba...dar cu putin talent cred ca se poate taia tipsul actual si monta unul cu 2 iesiri, mai deutch look ...si asa avem si sunet si aspect, impacam si capra si varza
morpheusmaster is offline  
Old 16-10-10, 11:26   #1388
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by B-99-SAA View Post
Multi de pe forum habar nu au ce inseamna sa muncesti, si sa strangi din dinti ca sa faci ceva la masina.... dimpotriva, unii muncesc si stiu ce e ala sacrificiu pentru masina, si iti sunt alaturi. Din pacate (pentru ei) mai e si categoria celor care au nevoie de un servici, si vor sa faca mai multe la masina, sau au deja un servici din care trebuie sa plateasca multe facturi/banca din cauza contextului social in care se afla. Ce pot sa spun e ca, ai sacrificat mult pentru masina, si apreciez asta, esti un adevarat pasionat!
asta cam asa e...am facut multe sacrificii ca sa pot face golfu asa...dar nu imi pare rau..daca ar fi sa o iau de la capat la fel as proceda...si inca mai am mult de munca la el..incet incet fiindca la mine banii nu curg din cer..nu vin de la mamica si taticu,ca la unii multumesc mult pt aprecieri!multa bafta si tie

"-1 la interior, trebuia lasat negru..." la interior am vopsit alea albe fiindca vroiam o schimbare si nu imi permiteam altceva...mie imi place cum arata asa...dar cand voi dispune de banii necesari va fi o schimbare mare la interior si nu prea cred k nu o sa va placa..

"-1 pentru modelu de toba! stiu ca suna frumos, dar ar merge ceva cu doua iesiri." toba imi place cum suna si asta ramane,doar ca urmeaza sa o bag mai in interior...

"-1 pentru culoarea jantelor, era mai frumoasa cea care o aveau cand le-ai luat" jantele au fost vopsite din fabrica un visiniu inchis,grena...dar apoi au fost cromate de fostul proprietar..insa nu au fost matuite inainte de cromare si s-a cojit nichelul de pe ele iar visiniul ala s-a decolorat treptat...in nici un caz nu le puteam lasa asa..si nici nu le puteam vopsi inapoi in culoarea originala fiindca nu se asorta cu nimic de pe masina

"+1 pentru eleron, arata super!" mie nu prea imi place cum arata cu hayonul prelungit si eleron...de curiozitate chiar am cautat poze cu golfuri cu hayonul ca al meu si nici unul n-are eleron totusi il voi vopsi albastru si il voi pune din nou de proba sa vedem cum arata...

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
P.S. Nu stiu cum arata exact "controversata" toba...dar cu putin talent cred ca se poate taia tipsul actual si monta unul cu 2 iesiri, mai deutch look ...si asa avem si sunet si aspect, impacam si capra si varza
cand o sa vii acasa poate o sa iti fac o vizita la roman...sa vezi "controversata" toba si sa iti vad si eu pinguinul...poate venim mai multi de pe aici...

nu-mi mai spuneti de toba ca oricum nu o schimb si nici nu tai si nu inlocuiesc nici un tips nimic

doamne cat am scris aici parca e un post de al tau morph
valyh is offline  
Old 16-10-10, 13:45   #1389
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

aseara am reusit sa ajung si eu la o intalnire golf club pacat ca era intuneric si nu au iesit prea bine pozele...

P.S: pe 31 oct. intalnire golf club la suceava!
Attached Thumbnails

Name:	DSCF1527.JPG
Views:	128
Size:	2.39 MB
ID:	1697387   Click image for larger version

Name:	DSCF1529.JPG
Views:	108
Size:	2.44 MB
ID:	1697388   Click image for larger version

Name:	DSCF1532.JPG
Views:	109
Size:	2.36 MB
ID:	1697389  

Name:	DSCF1554.JPG
Views:	79
Size:	2.39 MB
ID:	1697390   Click image for larger version

Name:	DSCF1513.JPG
Views:	64
Size:	2.38 MB
ID:	1697391   Click image for larger version

Name:	DSCF1549.JPG
Views:	76
Size:	2.44 MB
ID:	1697392  

Name:	DSCF1566.JPG
Views:	152
Size:	2.42 MB
ID:	1697393  
valyh is offline  
Old 16-10-10, 14:19   #1390
Mht'u

Stage 5

eleronul ar merge...dar incearca sa ii faci o continuitate...lipeste-l cu fibra..sau ceva de genu sa nu fie linie intre eleron si porbagaj..
Mht'u is offline  
Old 16-10-10, 14:22   #1391
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

cu eleron ..dar incearca sa`l maresti un pic in fibra
VaLeX is offline  
Old 16-10-10, 15:51   #1392
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by VaLeX View Post
cu eleron ..dar incearca sa`l maresti un pic in fibra
sa-l maresc?in ce sens?cam cat de "mare" sa fie?
valyh is offline  
Old 16-10-10, 18:09   #1393
Sebastian.C

Stage 5

Sebastian.C's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]

Fara eleron... De ex la mine, cum e haionul "aproape stock" merge cu eleron..arata altfel, dar cu haionul clean arata bine fara eleron..chiar foarte bine
Sebastian.C is offline  
Old 17-10-10, 00:36   #1394
razvan_shadow619
VW Driver

Stage 5

razvan_shadow619's Avatar

Member of:
[VW]

felicitari valy pentru ce ai facut pana acum la masina asta...e CRIMA si PEDEAPSA

keep up the good work...
razvan_shadow619 is offline  
Old 20-10-10, 16:26   #1395
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by razvan_shadow619 View Post
felicitari valy pentru ce ai facut pana acum la masina asta...e CRIMA si PEDEAPSA

keep up the good work...
mersi!

gata,am rezolvat si problema eleronului...l-am vandut

Last edited by valyh; 20-10-10 at 16:29.
valyh is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -