Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-07-10, 16:23   #31
lexe

Stage 2

Member of:
[VW]
Default Re: Punto - Sporting 2000 (lexe)

Bogdane, eu mai am mult de lucru la ea... pentru ca vreau sa iasa impecabila..
M-am orientat la un alb super ... mai am putin la mecanica, am facut-o aproape masina noua
Dupa aia ma apuc de design..
lexe is offline  
Old 06-07-10, 17:44   #32
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

pe saptamana viitoare poate ne intalnim la un ....asfalt drept .. ... bafta cu reglajele ... app ... ce lucrezi la mecanica ?? te pricepi ? sau mergi la cineva care se pricepe ? ... eu prin tg-jiu nu stiu pe nimeni priceput intr-ale italiencelor ...

Nu lasa Sudoru' sa-ti tuneze motoru' !

bogdan650 is offline  
Old 07-07-10, 14:30   #33
lexe

Stage 2

Member of:
[VW]

Bogdane, lasa-mi un id de messenger si un nr de telefon sa putem lua legatura.
lexe is offline  
Old 09-07-10, 01:12   #34
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

am acelasi user si pe mess .. ceva poze cu dinozaurul ?? ca a trecut ceva vreme..
bogdan650 is offline  
Old 09-07-10, 03:03   #35
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Norocel Lexe! Team reperat la sei meu acolo si am zis ca trebuie sa acord putina atentie puntachelui tau...si rau nu imi pare Citeam "inceputurile" chiar in momentul in care miai dat PM (vb. pe mess)...in 1 rand, cum se cuvine, felicitari pentru achizitie!

Doi la mana, o masina foarte frumoasa (mai ales ca'i alba) care merge modificata foarte frumos. Personal eu prefer stilul clean si teas incuraja sa il adopti si tu, pentru ca e un stil...mai matur sa zic asa. E dincolo de bling bling & fast&furious tuning dar mai sunt si alte stiluri care merita analizate. Tu cel mai bine modifica'ti masina dupa gusturile tale, dupa ideile tale. Atunci ai sa te simti cel mai bine in ea. E ca o tinuta vestimentara...degeaba esti "cool si trendy", degeaba te admira lumea...daca tu nu te simti bine in pielea ta...cam asa e si tuningul...

Iti urez succes si cat am sa pot, teoretic am sa te ajut cum pot, oricand.

Peace out!
morpheusmaster is offline  
Old 14-07-10, 18:29   #36
lexe

Stage 2

Member of:
[VW]

Uhu, acum am terminat treaba , am reusit sa montez si distantierii la roti, am facut curat in garaj, am cumparat tot ce-mi trebuie sa ma apuc de design si vopsit. Maine dupa ce vin de la serviciu dau drumu la treaba , am hotarat sa o fac singur pentru ca la service-uri sunt numai hotzi de care sincer m-am saturat.
Apropo, mi-au venit azi o toba sport royal wolf si un filtru aer K&N , mai astept niste plasticarii de prin interior care sunt unpic sparte.
Mi-e cam frica , ca nu o sa-mi iese prelungirea in capota asa cum vreau eu, dar am sa incerc daca nu o sa-mi iese o sa aduc un tinichigiu.
Partea mea de munca o sa fie modificatul, chituitul, slefuitul , matuitul si dupa aia o sa vina vopsitorul sa faca ultimele retusuri si sa dea cu vopsea.
Am hotarat sa o fac tot alba, cu plafonul negru.
Am sa pun si niste poze cu subwoofer si statia. Cam atat pentru azi, o sa mai revin cu niste poze pe saptamana viitoare atunci cand o sa am ce sa vad arat.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1050372 (Large).JPG
Views:	56
Size:	134.1 KB
ID:	1568492   Click image for larger version

Name:	P1050374 (Large).JPG
Views:	107
Size:	104.8 KB
ID:	1568493   Click image for larger version

Name:	P1050376 (Large).JPG
Views:	68
Size:	86.1 KB
ID:	1568494  

Click image for larger version

Name:	P1050377 (Large).JPG
Views:	51
Size:	80.9 KB
ID:	1568495   Click image for larger version

Name:	P1050378 (Large).JPG
Views:	61
Size:	129.5 KB
ID:	1568496  
lexe is offline  
Old 14-07-10, 18:34   #37
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Bravo man! Succes si respect pentru curajul de a te apuca de nebun de ea!

Imi plac posturile tale ca seamana cu ale mele is lungi )
Old 14-07-10, 18:38   #38
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

tu ti-ai facut distantierele?

EDIT: oricum zic acuma de oricine ar fi facute ca critica constructiva

scurt si la obiect: nu sunt bune.

rotile la fiat se centreaza pe umarul de la fuzeta nu in prezoane, iar tu punand un distantier atat de lat nu mai ai umarul fortand rotile sa se sustina in prezoane. acestea fiind spuse vei avea probleme majore mai ales ca fuzetele de punto sunt f fragile (informatie spusa de un profesionist in domeniu) deci vei avea nevoie de distantiere noi cu umar pe care sa se centreze

acum morph poti sari pe mine ca iar critic....

Last edited by Jokerman170; 14-07-10 at 18:55.
Jokerman170 is offline  
Old 14-07-10, 18:58   #39
lexe

Stage 2

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post

rotile la fiat se centreaza pe umarul de la fuzeta nu in prezoane, iar tu punand un distantier atat de lat nu mai ai umarul fortand rotile sa se sustina in prezoane. acestea fiind spuse vei avea probleme majore mai ales ca fuzetele de punto sunt f fragile (informatie spusa de un profesionist in domeniu) deci vei avea nevoie de distantiere noi cu umar pe care sa se centreze

Jokerman, te contrazic... acum nu mai am timp pentru ca trebuie sa plec in oras si mai vorbeam una alta cu morph pe mess, dar maine am sa fac poze la distantieri si ai sa vezi ca sunt bine facute si sunt facute de un profesionist mai bun decat al tau)
lexe is offline  
Old 14-07-10, 18:59   #40
lexe

Stage 2

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Bravo man! Succes si respect pentru curajul de a te apuca de nebun de ea!

Imi plac posturile tale ca seamana cu ale mele is lungi )
Mersi, mersi MULT!
lexe is offline  
Old 14-07-10, 18:59   #41
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post

Da normal ca sar pe tine ca gresesti ) Eu cred ca omu sia facut "umar" de pus pe etrier...si a facut si inel de centrare de pus pe janta care se baga in distantier. Asteapta putin sa vorbeasca omu si dupa spunei ca
Quote:
Eu cred ca din moment ce sia facut omu distantierele, stie ceva meserie si nu e 1 papagal care a vazut strung 1 data in viata lui...dar fiecare face ce crede...si carcoteste cum crede de cuviinta.

P.S. Ala e distantier lat? Sa vezi ce au baietii pe masinile la drift ) nu se mai termina frate =))...e cat marfaru

Oricum Jokerman, cand am zis ca "sar pe tine" am scriso asa cu gluma, nu o lua in nume de rau...(cum obisnuiesti) dar te pripesti sa critici inutil oameni care fac treaba buna si deseori ajungi cu cenusa pe cap...pui mei...tiam zis...nu cred ca's prost facute.

Eu in schimb lam intrebat altceva (pe mess)...ceva mai important...dar pui mei...fiecare critica in functie de ce a auzit nu dupa ce a facut, nu?

Last edited by morpheusmaster; 14-07-10 at 19:05.
Old 14-07-10, 19:12   #42
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by lexe View Post
un profesionist mai bun decat al tau)
ma indoiesc, distantiere mele au fost facute pe masina CNC nu cu burghiul de nenea Mitica

Quote:
Da normal ca sar pe tine ca gresesti ) Eu cred ca omu sia facut "umar" de pus pe etrier...si a facut si inel de centrare de pus pe janta care se baga in distantier. Asteapta putin sa vorbeasca omu si dupa spunei ca
in primul raund ce are dea face un etrierul cu un distantier?
in al doilea rand eu vorbeam de "umarul" ce intra in gaura din mijloc a jantei ceea ce nu e prezent pe distantierul in cauza.
de ce ai face inel separat de bagat in janta si complicatii daca s-ar putea face direct dintr-o singura bucata?

iar acea parte despre care vorbeam dupa cum mi s-a spus intradevar se numeste umar
Jokerman170 is offline  
Old 14-07-10, 19:15   #43
lexe

Stage 2

Member of:
[VW]

[QUOTE=Jokerman170;3518319]ma indoiesc, distantiere mele au fost facute pe masina CNC nu cu burghiul de nenea Mitica

Am largit putin gaura doar, au fost gaurite pe strung, dar maine o sa-ti fac poza din toate pozitiile la distantier si ai sa vezi ca sunt foarte bine .
lexe is offline  
Old 14-07-10, 19:17   #44
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
P.S. Ala e distantier lat? Sa vezi ce au baietii pe masinile la drift ) nu se mai termina frate =))...e cat marfaru

da el are in jur de 20mm, ceea se pune in categoria lat in lumea normala, nu in lumea ta de "driftar"

Quote:
Eu in schimb lam intrebat altceva (pe mess)...ceva mai important...dar pui mei...fiecare critica in functie de ce a auzit nu dupa ce a facut, nu?
pai pui tai si eu am avut nevoie de asa ceva si m-am documentat, si l-am intrebat pe om despre distantiere si flanse pana s-a saturat de mine. si informatia se transmite prin comunicare, deci cateodata e mai bine sa stii unele lucruri din spusele altora nu numai din propria experienta, si majoritatea zic la fel, de aia e 10 ani obligatoriu scoala, sa o ascult pe proasta de la catedra

oricum daca sunteti mai destepti si nu va ganditi ca "poate fraieru ala stie ceva si e posibil sa am probleme la roti" si va mangaiati mai bine mandria spunand ca nu-i adevarat, atunci faceti fratilor cum vreti si puneti distantiere "cat marfarul" ca la driftaaari.

Last edited by Jokerman170; 14-07-10 at 19:32.
Jokerman170 is offline  
Old 14-07-10, 21:48   #45
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

distantierele nu sunt DIY ( do it yourself ). ele trebuie facute la precizie de 0.1 mm. cred ca am spus destule prin asta. daca nu exista umar pe care sa se centreze roata , atunci , o sa ti se rupa prezoanele. sunt foarte multe probleme . sper sa nu intampini.

ps . te mai intereseaza suspensia?

- Copyright 2026 4Tuning -