Acesta e audiul meu..varianta americana a lui audi100. motoru e de 2.2 turbo 165 cp si vreau sa zic ca se duce de nuj cum ma cheama.
Fiind incepator p'acilea ash vrea sa saritzi cu sfaturi de tuning: motor, exterior interior etc...eu am incercat nijte chestii...oleak de polish ca era cam matuita vopseaua..i-am vopsit triplele spate cu vopsea din aia speciala...Acum ash vrea sa intru mai tare in ea...ca maine poimaine fac 18 ani si ash vrea sa am ce conduce:>
aaa si daca tot ii dau cu postu...aveti idee de unde ash putea face rost de o carte de service??? ca am incercat sa umblu oleak pe la instalatia electrica si pe la alte chestii si ma simt complet depashit ce ti-e si cu nemtzii ajtia
Acesta e audiul meu..varianta americana a lui audi100. motoru e de 2.2 turbo 165 cp si vreau sa zic ca se duce de nuj cum ma cheama.
Fiind incepator p'acilea ash vrea sa saritzi cu sfaturi de tuning: motor, exterior interior etc...eu am incercat nijte chestii...oleak de polish ca era cam matuita vopseaua..i-am vopsit triplele spate cu vopsea din aia speciala...Acum ash vrea sa intru mai tare in ea...ca maine poimaine fac 18 ani si ash vrea sa am ce conduce:>
aici am si nijte poze
auzi mai jos am vazut ca vrei sa o vinzi,esti decis ce vrei sa faci cu ea sau pui si tu asa post-uri din lipsa de post-uri?
__________________ eu sunt genul de om parazitul tu deschizi usa eu darm zidul
CU ASTA NE VOM LAUDA IN CURAND
POSESOR DE BICICLETA CU TOATE PIESELE SHIMANO