Buna ziua, am 24 de ani iar incepand de astazi vreau si eu sa imi prezina jucaria,un A6 C5,tuturor celor care sunt pasionati de Audi si nu numai..
Acum 4 anisori,in toamna lui 2012,faceam trecerea de la Golf 4 (2.0 benzinar,manual) la un Audi A6 C5 2003 (2.5 TDI V6 automatic).Dotarile celei din urma sunt: volan cu padele si comenzi multimedia,senzori parcare fata-spate,geamuri duble,siroco,pachet lumini interior,ornamente mahon etc..
Pana anul trecut in vara masina era stock,iar de atunci,am inceput sa modific cate ceva la ea,sa o fac mai pe gustul meu.
Prima modificare a fost aceea de a vopsi ornamentele, ramele grilelor,sigla si inscriptiile de pe portbagaj cu negru mat. Dupa aceea,am vopsit jantele (jante pe 16 inch,cele din fabrica),iar dupa aceea am vopsit plafonul tot negru mat (de precizat,ca eu am vopsit tot)
Urmatoarea modificare era aceea de a schimba evacuarea..dar din pacate,spatiul de sub masina si rezorvorul m-au impiedicat sa pot face evacuare dubla..asa ca am optat in a schimba doar tipsurile.. iar dupa aceasta,modificarile s-au oprit pana vara aceasta,cand i-am cumparat noi jante pe 18inch (RS6 C5),volan RS6,Navi,grile originale S6 (Germania).
Pentru inceput voi posta poze,doar cu primele modificari.
Sper sa va placa ce a iesit !