Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Masina mea Audi

Reply

Thread Tools
Old 20-06-07, 08:48   #1
klementys

Stock

Default Audi A6 2.5 TDI V6 192 CP

Salut baieti. Sunt foarte nou pe 4tuning si sincer sa fiu am ajuns aici din nevoie. Nevoie de sfaturi de la eventuali experimentati in ale "rearanjatului mashinilor". Detin de curind un A6 "silver metalic" 2.5 TDI din 2004 sedan.Primul lucru care l-am facut e sa-i ridic puterea de la 163 la 192 de cai.Rezultatul e super, doar ca acum am nevoie de suspensie mai rigida si niste cauciucuri mai bune. Dorinta mea generala este de a pastra inaltimea actuala a mashinii dar sa fie mai rigida in curbe si sa nu mai "scartie" rotile.
Mi-ar placea jante de 18" cu gume de 225/18/45. Rugamintea mea catre cei avizati ar fi este sa-mi spuneti eventual...Ce jante sunt recomanadate pentru acest model?...Ce marca/marci de telescoape?...arcuri? s.a.m.d.
Merita jantele de 18' sau sunt prea mari pentru Romanica?

Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde si mai ales celor "avizati".
klementys is offline   Reply With Quote
Old 21-06-07, 03:03   #2
Patrulei
Toyota Driver

Stage 5

Patrulei's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[SEAT]
[Toyota]
[4Rally]
Default Re: Audi A6 2.5 TDI V6 192 CP

SaluT!Felicitari pentru masinaeu zic k daca pui jantele corespunzatoare la marimea din talon zic k nu are cum sa`ti afecteze la masina cevasi in alegerea lor aici depinde de gustul tauniste poze cu masina poti sa pui?
Patrulei is offline   Reply With Quote
Old 21-06-07, 08:01   #3
klementys

Stock

Default Re: PATRULEI

Multumesc pentru sfat.

Chiar ieri am fost sa vad niste jante interesante.Evorba de modelul acela cu multe spite subtiri ce echipeaza modelul Audi A8 in general....daca stii la ce ma refer. Oricum erau noi si tipul zicea ca ca vrea 550 euro pe ele fara cauciucuri. Cu tot cu gume era 950 euro dar erau niste cauciucuri care el spune ca sunt DUNLOP ACCELERA dar nu scria DUNLOP nicaieri pe ele in schimb aveau emblema aceea cu vulturul.In fine oricum nu ma interesau gumele foarte tare ci jantele in sine. Tipul zicea ca sunt ceva marca italiana MAM sau asa ceva. Ce-i drept ca sunt de 17" dar si domnul acesta imi zicea ca nu are rost sa pun de 18"ca imi vor freca. Sunt foarte bulversat si nu stiu ce marime sa-mi iau pina la urma, oricum incep sa tind spre 17", ...pina la urma masina mea nu e chiar bolid....
Old 21-06-07, 08:04   #4
klementys

Stock

Default Re: PARULEI

Ah am uitat ... inca nu am poze cu mashina dar sper ca pe sfirsitul de sapt. voi rectifica. Vreau sa-i pun si folie pe geamuri. Cum e cu legea?
Old 21-06-07, 10:29   #5
Bemelo
VW Driver

Stage 5

Bemelo's Avatar

Member of:
[VW]

eventual da un mail la racing nick .. [email protected] si intreaba daca are ceva pt masina ta in materie de suspensii. Vezi ca e si un topic pe forum la promotii pe 4tuning.. Referitor la jante si cauciucuri.. Aceleasi dimensiuni le am eu pe masina si nu am probleme.. decat ca trebuie sa ocolesti gropile pronuntate si bordurile mari. Bafta
Old 21-06-07, 13:17   #6
Patrulei
Toyota Driver

Stage 5

Patrulei's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[SEAT]
[Toyota]
[4Rally]

da frumoase jantele si eu zic k la pretu ala ar cam merge
cu folia puneti una cu autorizatie RAR si eu zic k nu o sa ai probleme cu ea
Patrulei is offline   Reply With Quote
Old 21-06-07, 21:04   #7
CMG_R
Audi Driver

Stage 2

CMG_R's Avatar

Member of:
[AUDI]

Salut,

Voi incerca sa te iti dau cateva sfaturi:

1) Cati km ai pe bord la masina? Ai idee daca sunt reali? Cati proprietari au fost inaintea ta? In functie de raspunsul tau voi putea sa postez cateva opinii vizavi de tuning motor (inclusiv chip-tuning-ul deja facut).
2) Eu am jante de 18" pe Audi A4, deci pe A6 - 18" nu e deloc mare. Pe A4 merg foarte bine si cele de 19" si cu mici modificari cele de 20"... pe A6 am o cunostinta (in germania) are pe 21". 18" nu sunt mari pentru Romania cu conditia sa mergi atent, sa nu "rupi" aderenta deoarece vei forta mai mult partea de suspensie, bucse si planetare cu roti mai mari, etc - jantele MAM (daca asta este marca celor despre care discutai mai sus, insa MAM nu sunt italiene) - sunt o optiune buna - eu am MAM NUVO pe masina si sunt foarte multumit de ele.
3) Pentru suspensie/arcuri iti recomand calduros pe cele de S-line de fabrica - te poti interesa la dealer cat ajung si poti cauta alternative la pret, eventual te orientezi catre altele.

Toate cele bune!
CMG_R is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -