Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Masina mea Audi

Reply
 
Thread Tools
Old 10-06-16, 04:34   #1
adamjohnson

Stage 2
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 30
Default Audi A4 B5 1.6 1997 cod motor ADP

Salutare tuturor membriilor AudiRomania!
Tin sa mentionez de la bun inceput ca sunt un novice in domeniul auto (ca si parte mecanica nu ca si sofer ) deci o sa aveti de lucru cu mine .

Masina in cauza este, dupa cum spune si titlul, un A4 B5, benzinar de 1.6 cu 101 cai parca, motor ADP, an fabricatie '97. Masina a fost achizitionata din RO dar a fost adusa din Austria, neumblata pe drumurile din RO (am fost primul care i-a scos nr rosii). In momentul achizitiei avea aproape 200.000 km la bord, evident proprietarul zicea reali, dar eu ma indoiesc. Am deschis acest topic in special pentru problema din link/filmulet, si anume:
doresc sa stiu daca cele 4 indicatoare din mijlocul bordului trebuie sa palpaie incontinuu pana la pornirea motorului sau trebuie sa se stinga ca si ceilalti martori.

O a doua problema a aparut astazi dupa 1 luna jumatate de circulat cu masina cu nr rosii:
am pornit masina dupa aprox 10 ore de stat in parcare, am incercat sa plec de pe loc dar cand ajungea pe la 2000 de ture pur si simplu ramaneam fara acceleratie. Toata treaba a durat approx 5 minute, timp in care am incercat sa plec de pe loc de multe ori fara rezultat, iar dupa cele 5 minute..si-a revenit miraculos fara ca eu sa-i fac ceva special. Tin sa mentionez ca dupa achizitia masinii am fost cu ea la 2 service-uri diferite (dintre care unul prieten de familie) s-o puna pe tester si nu am avut nici o eroare la acestia.

Deocamdata atata, iar pozele cu masinuta o sa apara maine.
P.S.: Sper sa avem o colaborare cat mai placuta
https://www.youtube.com/watch?v=TYP9LuwUzuM

Last edited by adamjohnson; 10-06-16 at 04:41.
adamjohnson is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -