Buna tuturor! Masina am cumparat-o in urma , cu un an, pe atunci fiind stock. De cand am cumparat-o am inceput sa o modific treptat. Prima modificare pe care am adus-o a fost aplicarea unor folii autorizate fata si spate. Apoi a urmat cumpararea unor fuste fata si spate de la Riegger. Dupa acestea, am luat praguri de la FK. Au urmat apoi stopuri spate cu leduri de la Dectane si lucasuri tot cu led de la Dectane, apoi au urmat farurile. Vara aceasta am modificat evacuarea, punandu-i o finala sport si modificand toata galeria ramanand doar catalizatorul. Tot vara aceasta m`am gandit sa modific capota dandu-i un badboy look, si eliminarea bandourilor, ceea ce am si facut. A urmat apoi pregatirea si vopsirea intregii masini cu negru abanos. Ieri am pus grila de la Dectane imbracandu-o in carbon. Interiorul nu este gata inca doar ``mici`` modificari la muzica,i-am pus scaune sport cu incalzire si imbracate in piele, am montat pe ea compiuter de bord ca nu avea si cu ocazia asta am pus si inele de crom,am pus folie de carbon pe stalpi in exterior si in interior pe cateva piese.M-ai am inaca cateva planuri la interior. Am luat o statie GZ+Woofer Pioneer cca 800 W RMS. Capitolul audio nu este incheiat urmand achizitioanrea unor difuzoare fata si spate. Mai am ceva proiect in cap dar momentan nu am sufiecienti bani. Dupa ce termin cu interioru si cu exterioru asta per cat de curand vreau sa ma apuc de motor si de sistemul de franare.In prezent masina mea arata ceva de genu: