28-04-11, 17:19
|
|
 Stage 5
|
Re: AUDI A4 B5
Quote:
Originally Posted by DANY SXX
pune si dai 2 , 3 maini de fibra pe spatele fetei de usa ,pacat de munca pe care ai avuto la ele .... ca eu ti-am urmat proiectul , si le-am facut identic , dupa ce le-am montat se aude nasol , vibreaza toata fata de usa , pt ca e din plastic subtirel.... dupa ce am dat fibra sa schimbat treaba !
|
acum nu mai ai probleme cu ea, se aude bine, nu? sau ar mai trebui intarita, cate mainii de fibra ai dat?
stima si multumesc mult
|
|
|
28-04-11, 21:06
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by DANY SXX
pune si dai 2 , 3 maini de fibra pe spatele fetei de usa ,pacat de munca pe care ai avuto la ele .... ca eu ti-am urmat proiectul , si le-am facut identic , dupa ce le-am montat se aude nasol , vibreaza toata fata de usa , pt ca e din plastic subtirel.... dupa ce am dat fibra sa schimbat treaba !
|
ce proiect ca nu se vede nimic concludent in poza asta pune si tu una mai detaliata.....am vazut ca nu ai facut tunuri cum am facut eu pe usile lui florin,se vede locasul acela pt difuzor identic cum a iesit din fabrica....la noi am facut tunurile de difuzoare tepene!nu o sa vibreze pt ca la imbinaturile dintre usi si fetele de usi o sa punem pe margine burete dublu adeziv din ala de etansat ferestre tocmai sa nu vibreze fata de usa....o sa punem pe net filmarea finala cu sistemul audio si etapele aferente montajalor!!! multa bafta in continuate si spor la tuning!
|
|
30-04-11, 16:45
|
|
 Stage 5
|
azi am adus masina de la craiova, nu prea a tinut vream cu mine, dar am reusit sa o aduc mai aproape de casa, acum e la vreo 15 km de severin la cineva sa-mi faca niste modificari
1) sa scurteze teava de al turbo la intercoler, pt ca e prea mare si loveste in bara
2) sa-mi rezolve problema cu climatronicul, sa nu-mi mai mearga pe invers
3) sa-mi rezolve problema cu senzorul de ABS pt ca sta aprins in permanenta desi nu are nimic
4) sa-mi ramforseze bara de fata
5) sa-mi faca o "dotare" mai speciala
|
30-04-11, 17:52
|
|
Stage 3
|
M'am intanlit azi cu grasu la carrefour si mi'a zis ce mult a evoluat masina ta si nebunii de genu, si chiar am stat sa'ti citesc topicul ca nu stiam de el. Intr'adevar, iese ceva super ok, chiar imi place si ma bucur ca ai renuntat la angel eyes si alte prostii de genu. Un sigur sfar daca nu e cu suparare...daca inca mai ai masina la baiatu ala in craiova ai putea sa mai scurtezi un pic din bara spate, cel putin in stadiul asta asa am impresia k ar trebui. Oricum ideea e sa ai grija sa vina toate la linie, dar presupun ca stii deja. Bafta si spor la treaba in continuare!
30-04-11, 19:05
|
|
 Stage 4
|
iese bine ... spor la treaba ... si ceva poze noi
|
|
|
30-04-11, 19:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dracushorul
iese bine ... spor la treaba ... si ceva poze noi
|
astea sunt cele mai recente poze, facute azi.....ms de urare
|
|
|
30-04-11, 19:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by C_ME_GLOW
M'am intanlit azi cu grasu la carrefour si mi'a zis ce mult a evoluat masina ta si nebunii de genu, si chiar am stat sa'ti citesc topicul ca nu stiam de el. Intr'adevar, iese ceva super ok, chiar imi place si ma bucur ca ai renuntat la angel eyes si alte prostii de genu. Un sigur sfar daca nu e cu suparare...daca inca mai ai masina la baiatu ala in craiova ai putea sa mai scurtezi un pic din bara spate, cel putin in stadiul asta asa am impresia k ar trebui. Oricum ideea e sa ai grija sa vina toate la linie, dar presupun ca stii deja. Bafta si spor la treaba in continuare!
|
poi daca scurtez din bara de spate, masina nu mai are linie fata-pragare-spate, mai am o bara si mai am o bara de spate, care o sa fie alt model, ceva mai special(zic eu) bara asta de spate daca am primit-o impreuna cu pragurile, daca ai citi tot topicul scria asta pe undeva si am fost nuvoit sa ma multumesc cu ce am, nu mai sunt la craiova si nici masina nu mai este la craiova, tocmai asta scrisasem si in postul de mai sus,
masina este acum la simian, pt cei care nu stiu unde este simianul, el se afla la vreo 10-15 km de severin directia spre craiova,
cand te referi al "alte prostii de genu" la ce te referi
si sa stii ca nu ma supar pe nimeni care a criticat/critica/va critica masina, pt ca nu poti face o masina pe placul tuturor, orice sfat/lauda/critica este bine venita si acceptata pt ca este parerea voastra si eu va respect parerile
|
|
|
01-05-11, 00:43
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by florin_andrey86
cand te referi al "alte prostii de genu" la ce te referi
si sa stii ca nu ma supar pe nimeni care a criticat/critica/va critica masina, pt ca nu poti face o masina pe placul tuturor, orice sfat/lauda/critica este bine venita si acceptata pt ca este parerea voastra si eu va respect parerile
|
Ma refeream strict la partea cu angel eyes care nu are ce cauta pe o alta masina decat bmw. Am zis alte prostii pt ca facea parte din categoria alte prostii, intr'adevar...la un moment dat aveai jantele vopsite cam dubios, dar vad ca ai remediat, chiar imi place ce ai facut pana acum. Nu mai zic nimic pana la final pentru ca oricum daca zic o sa crezi ca e critica aiurea sau prostii de genu:P Astept sa termini si intre timp o sa imi iau si eu camera foto si iesim la poze
|
|
|
01-05-11, 01:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by C_ME_GLOW
Nu mai zic nimic pana la final pentru ca oricum daca zic o sa crezi ca e critica aiurea sau prostii de genu:P Astept sa termini si intre timp o sa imi iau si eu camera foto si iesim la poze 
|
deci m-ai inteles gresit, poti sa zici ce vrei, e parerea ta si eu o respect, nu o iau ca pe o critica, daca ai ceva de spus, spune ca poate eu am scapta din vedere "defectiune" si tu-mi reamintesti de ea.......stai linistit ca nu ma supar, nu-s genu asta de om
|
|
|
01-05-11, 20:17
|
|
 Stage 5
|
weekendul acesta la Severin au fost zilele orasului, iar in cadrul lor, GROUND ZERO impreuna cu EMMA au organizat un corcur de CAR-AUDIO, deoarece hAUDI nu a fost gata, eu impreuna cu grasu cam cazut de comun acord sa punem tubul meu de bass pe masina lui si sa ne inscriem la concurs. Zis si facut, am trantin cu tubu la el in masian, l-a legat el si dai talpa la insciere
Ne-am inscris de curiosi sa vedem cat iasa din "cutia cu maimute" si spre surprinderea noastra si a cel prezenti, uni dintre ei spunand chiar ca nu au mai vazut pana atunci o cutia conceputa asa ( va dati seama ca a crescut inima-n noi mai rau ca burete cand da de apa  ))) ).
La finalul concursului ne-am ales cu locul 2, iar ca puterea am reusit sa scoatem din "cutia cu maimute" 138 de dB
|
|
|
01-05-11, 20:20
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
Felicitari ma. Hai ca e un inceput bun. Trebe sa faci o vitrina acasa pentru diplome si cupe
|
|
|
02-05-11, 00:08
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
weekendul acesta la Severin au fost zilele orasului, iar in cadrul lor, GROUND ZERO impreuna cu EMMA au organizat un corcur de CAR-AUDIO, deoarece hAUDI nu a fost gata, eu impreuna cu grasu cam cazut de comun acord sa punem tubul meu de bass pe masina lui si sa ne inscriem la concurs. Zis si facut, am trantin cu tubu la el in masian, l-a legat el si dai talpa la insciere
Ne-am inscris de curiosi sa vedem cat iasa din "cutia cu maimute" si spre surprinderea noastra si a cel prezenti, uni dintre ei spunand chiar ca nu au mai vazut pana atunci o cutia conceputa asa ( va dati seama ca a crescut inima-n noi mai rau ca burete cand da de apa  ))) ).
La finalul concursului ne-am ales cu locul 2, iar ca puterea am reusit sa scoatem din "cutia cu maimute" 138 de dB
|
Nimic de zis , chiar foarte multumit am fost si eu de ce-am auzit ,intradevar ati conceput foarte bine a cea incinta din care au iesit 138 DB
|
|
|
02-05-11, 10:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
Nimic de zis , chiar foarte multumit am fost si eu de ce-am auzit ,intradevar ati conceput foarte bine a cea incinta din care au iesit 138 DB
|
multumesc pt apreciere...este frumos sa vad ca imi este apreciata munca....pt ajutor,severineni,ma puteti contacta deoarece sunt genul de om care ajuta!
|
|
|
03-05-11, 13:24
|
|
 Stage 5
|
cer o mana de ajutor tuturor cititorilor,
vreau sa cumpar vopsea auto pe cod NH520M - SILVER LEAF METALLIC, ma poate ajuta cineva sa cumpar la un pret mai bun????
am gasit la policolor Dr. Tr. Severin la 550 lei/L
multumesc anticipat.
|
|
|
03-05-11, 14:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
cer o mana de ajutor tuturor cititorilor,
vreau sa cumpar vopsea auto pe cod NH520M - SILVER LEAF METALLIC, ma poate ajuta cineva sa cumpar la un pret mai bun????
am gasit la policolor Dr. Tr. Severin la 550 lei/L
multumesc anticipat.
|
cati litri vrei sa cumperi...ca daca gasim la un pret bun imi iau si eu la bmw...
|
|
|
|
|