Sal tuturor. Asa cum va dati seama din titlul, este vorba de un audi 89 . L-am adus din germania in iulie pt ca in romania nu gaseam la vremea respectiva un 80 cu dotari cat de cat decente. Nu ma interesa cum arata si nici cum merge, pt ca oricum aveam de gand sa ii fac o revizie destul de amanuntita.
Deci, masina am gasit-o la granita dintre germania si austria si se afla cam abandonata...

Nu avea un proiector, oglinda, geamurile electrice nu functionau, portiera de pe dreapta fata nu se deschidea decat de la interior, un scurt la haion de imi umplea masina de fum mai ceva ca pocnitorile de la revelion si lista continua. Colac peste pupaza masina statuse 3 ani in spatele unei case, deci nici tuv valabil, nici nimica.
Ceea ce mi-a placut la ea au fost dotarile ( ac, geamuri electrice, abs, discuri fata spate, trapa, interiorul de catifea), puntea cu discuri de pe spate si faptul ca am gasit masina cu ac, geamuri si trapa(chiar daca nu functionau toate), ceea ce este mai rar la masinile de acest tip.
Alt lucru care mi-a placut a fost faptul ca la interior era absolut impecabila, fara nici cea mai mica urma de uzura, nimic.
Si povestea de-abia de acuma incepe. Am adus masina acasa si am inceput sa vad ce se poate face... Incepand de pe spate , pana pe fata am schimbat absolut tot. Toate bucsele, rulmentii, bielete, tot. I-am facut schimbat toate filtrele, distributia si cam tot ce se putea pe la motor, astfel incat cand i-am facut rar-ul, am trecut din prima fara nici cea mai mica problema, dar, lovitura cea mare a venit de-abia acuma... Mi-au scos-o non-euro...

(( Motor 2000 cm3... M-au spart, am platit cat nu ma costase masina. In fine...
Intre timp, m-am ocupat si de lucrurile care nu functionau la masina. I-am schimbat proiectoarele, i-am facut geamurile, portierele (astea mi-au mancat 5 ani din viata) si am pus-o la punct cam cu tot ce a trebuit, i-am montat un mp3 sony si o instalatie bixenon.
Zilele trecute am reusit sa ii scot si numerele de la rar, de acuma incolo incepand sa urmeze distractia.
Vreau sa ii schimb farurile sa ii montez unele in genul celor de pe A5 (cu ledurile alea superflux), folie si sa ii schimb jantele cu unele fie pe 15, fie pe 16, in cateva zile o alarma, triple rosii pe spate si nu in ultimul rand o instalatie GPL euro 4 secventiala