De 1 luna si ceva sunt fericitul posesor al unui Opel Tigra. Am cumparat masina din Germania de la un dealer cu 2250 euro si sunt foarte incantat de ea. Tin sa precizez ca este a doua masina pe care o detin ( mai am un bmw 520d e39) iar trecerea la opel tigra e destul de mare. Cateva informatii despre tigru:
- motor 1.4i 16V 90 CP
- suspensie sport EIBACH 30 mm
- trapa electrica
- toba sport sau ceva modificat pe la evacuare pt ca are un sunet mai special ( nu stiu exact de la ce e)
- nu are AC - cred ca singurul lucru care nu imi place la ea - dar intentionez sa i montez
- jante 15" , nu stiu ce model sunt, "Made by BBS" scrie pe ele
- fara oglinzi electrice si fara proiectoare. m-ar interesa sa i pun oglinzi electrice, sa vedem despre ce e vb si ce ar trebui sa schimb, cat ma costa etc.
Motorul merge foarte bine, zic eu, cand am ajuns in tara am schimbat uleiul si toate filtrele, discurile frina si placutele. Stiu ca filtrele sunt MANN, uleiul Castrol si discurile de frana Zimmermann, placutele nu mai retin.
avea cateva puncte de rugina cate unul pe fiecare aripa din spate si inca unul pe un prag si unul pe unde se scurge apa intre haion si portbagaj. am rezolvat totul si am vopsit-o dar din pacate abia dupa ce am terminat am obs ca mai are putin rugina pe coltul usii din dreapta, acolo unde se inchide usa, coltul jos. o sa il rezolv si pe ala in curand.
Mi-am cumparat un kit cu leduri pentru a schimba toata lumina din masina insa rezultatul nu a fost cel asteptat. dupa multe ore de munca impreuna cu unu baiat de la un service specializat in asa ceva am reusit sa le schimbam. la ceasuri lumina e prea slaba si nu lumineaza uniform ceasurile ( mi-am cumparat deja niste plasme innoparts de pe ebay) iar la butoanele pt aer lumina e atat de slaba incat se vede numai noaptea, ce-i drept frumos dar mult prea slaaaaaab

(.
Am montat difuzoare in masina pt ca nu avea nici unul. Am pus Ground Zero. Aveam un radio/cd/cass Kenwood dintr-o alta masina mai veche si l-am montat pe ala pe masina pt ca mi-a placut f mult cand l-am avut pe cealalta masina, impreuna cu magazia de 10 cd-uri. sunt multumit de sunet dar mi-ar trebui si un subwoofer.
Mi-am comandat perdelutza pentru portbagaj pentru ca nu o avea si mansoanele de piele de la schimbator si frana de mana. la frana de mana am din ala original iar la schimbatorul de viteze din piele intoarsa. am si pe cel de la frana de mana din piele intoarsa , urmeaza sa il schimb.
Cam atata pana acum despre masina mea, mai mult nu stiu ce sa mai zic, daca imi mai amintesc ceva o sa adaug. vrea sa o si tunez putin, sper sa iasa ceva frumos. in plan sunt faruri cu lupa si xenon, folie pe geamuri, oglinzi electrice sport,eleron, subwoofer si bineinteles lambo doors. sper sa reusesc tot ce mi-am propus cu masinutza asta si sa ma bucur cat mai mult de ea.
am cumparat zilele trecute inele cromate, plasme innoparts si un ornament din carbon ce vine acolo peste ceasuri, cred ca stiti despre care e vorba. o sa pun poze noi imediat ce le montez