Salut. De ceva vreme mi-am facut si eu cont pe forum, cu toate ca de mult il frecventez, asa ca hai sa va prezint masinuta mea.
Este vorba despre un Opel Tigra, 1.6 16v, 106 cai, din '95, culoare Orange Apache, pe care am achizitionat-o in noiembrie 2010 din Austria, iar in decembrie 2010 am inscris-o pe Romania.
Masina are ca dotari:
- Abs
- Servodirectie
- Geamuri electrice
- Oglinzi electrice si incalzite
- Faruri reglabile electric
- Proiectoare
- Scaun sofer reglabil pe inaltime
- Jante aluminiu, 15" originale Opel
- Inchidere centralizata din fabrica
- Alarma din fabrica
- 2 Airbag-uri
Modificari care au fost facute la masina:
- Suspensie sport AP (albastra), reglabila fata-spate
- Traseu evacuare nou, pe 50 (stock era pe 45), de la galerie si pana in spate
- Catalizator sport metalic
- Finala sport inox rotunda montata oblic (inainte a avut remus cu 2 iesiri)
- Becuri consola si TID, rosii
- Becuri faruri Philips Blue Vision
- Kit cabluri de 25mm pt partea de sunet
- Cauciucuri Vredestein Sportrac 3, 195-50-15
In prima luna de cand o cumparasem am schimbat asa: Distributie (role Ina, curele Gates, pompa de apa Hepu, antigel Hepu rosu), Filtre Mann + ulei Aral 10W40, Parbriz nou Saint Gobain (cel vechi se crapase de la o ciupitura), imediat dupa acestea a urmat RAR-ul, plata taxei de poluare si inscrierea.
Pe parcursul "relatiei" noastre s-au mai schimbat antena+garnitura, furtun clapeta acceleratie, garnitura admisie, rulmentii pe spate, placute de frana, garnitura usa rezervor + toate celelalte modificari facute.
Culoarea este mai speciala, la soare este portocaliu cu perle galbene, iar la umbra maro. Din cauza asta mi-au trecut-o si cei de la RAR maro in carte...cu toate ca le-am explicat ca este Orange Apache asa cum scrie in cartea ei la fabrica, dar...te pui cu cin-te-ncurci
Cand am luat-o, masina nu avea radio-cd, austriacul oprindu-si partea audio, asa ca anul trecut de Craciun a primit de la mosu (putin intarziat) un Pioneer DEH-3300UB, iar luna asta, ca tot am facut 1 an de "relatie" a primit cadou un set de anvelope noi noute Fulda Kristal Montero 3 si o vacanta de Craciun de 4 zile la munte, unde am fost foarte multumiti de cauciucuri cand am urcat stradutele in panta pana la pensiune, iar alte masini nu puteau urca fara lanturi.
Am pus si cateva poze, facute in unele dintre plimbarile de prin tara.
In poza cu tigra gri a colegului din slobozia, toba era asezata in prima configuratie, unde renuntasem la catalizator iar toba era montata cu iesirea ceva mai jos si scoasa mai in afara, dupa care am decis sa montez catalizatorul si sa o bag 2 cm mai in interior, sa trec corpul tobei putin dupa panoul de tabla din spatele barii si sa o pot salta putin mai sus, incat iesirea (tips-ul) sa fie aproape de bara, aratand mult mai bine, ca in ultima poza. Tot ce tine de evacuarea a fost facut de catre d-nul Adrian de la Stelco, iar catalizatorul l-am montat la loc pt ca sunetul evacuarii este mai placut, cuplul la turatii joase este mai bun, poluam mai putin si suntem ok d.p.d.v. legal, in rest ajuta diametrul evacuarii pe 50 fata de 45stock. Ultima poza este facuta in poligonul de la piatra neamt, unde ne-am dat cateva ture mai tare pe circuit. Foarte bun poligonul de altfel, mult mai bun ca cel din bucuresti, in plus este si gratis.
Sper sa va placa masinuta mea, astept sfaturi, pareri, comentarii nu ma supar. Sarbatori Fericite si numai bine.