Salutare.
Sunt fericitul posesor al unui Opel Astra F..

si el se prezinta astfel:
Denumire model: Opel Astra F 1.6i 8v
An fabricatie: ianuarie 1996
Cap.cilindrica: 1598
Tip motor: X16SZ benzina, injectie monopunct
Putere motor: 52 kW / 72 CP
Culoare: Verde Metalizat
Masina am achizitionat-o in august 2007 si pot spune ca arata impecabil [ avand in vedere pretul de achizitie: 4200 euro]..si omu` a tinut la pret pentru acest fapt..bine ca in banii astia mi-a mai dat si un kit de ambreiaj nou nout!
Este intrata in tara in anul 2000 si cu exceptia a 2 fosti proprietari care au tinut`o fiecare maxim 4 luni, masina a fost condusa de ultimul proprietar inainte de mine, si care a avut tot respectul pentru ea: revizii anuale in reprezentanta, schimbat fiecare piesa in service autorizat si cu factura jusificate [n.r. schimburile] ..pana in minutul asta nu am completat la masina decat ulei ca pierdea pe la capacul de la culbutori intrucat nu era strans bine...in rest nimic altceva!
In afara de stock pieces ca sa spun asa, masina se prezinta cu o evacuare Remus de la mama ei din Austria

, amortizoare Monroe pe toate 4 roti si implicit garda la sol coborata considerabil

Intentionez in viitor sa fac urmatoarele schimbari/adaugiri :
- linie audio Pioneer [sfarsitul lui martie]: mp3 player si boxe Pioneer [ momentan ca player e cel de fabrica de la Blaupunkt]
- alarma [ are doar inchidere centralizata momentan]
- ceasuri de bord plasma [cool]

- imbracat in autocolant de culoare galben + rosu in regim stripes [prin vara asta]
- jenti aliaj pe 14'' sau tot pe 13'' ca am garda joasa
- angel eyes
- kit exterior de GSi ?? [nu foarte curand]
.. si ca sa nu mai lungim vorba iata si dovada vie ..justificarea frumusetii

:
Astept parerile voastre! Pe curand!