05-07-07, 01:24
|
|
Stage 2
|
ajutor pt un kadett gsi
am si eu de curand un kadett gsi cu motor de 2.0 i c20ne, masina fuge de rupe dar din pacate nu sta prea bine la caroserie de care vreau sa ma ocup dar nu prea gasesc pe cine si unde sa o fac... vreau sa-i aripile pe spate (ruginite... boala lor)si tot odata sa le si umflu putin ,pragurile deasemenea sunt cam parf, pe scurt un mic tuning exterior... A-s vrea si eu cateva sfaturi , sugestii, unde , cu cine , cum si cu ce... eu ma gandeam la fibra de sticla...
|
|
|
05-07-07, 02:55
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Re: ajutor pt un kadett gsi
sunt sigur ca la sectiunea bazar-oferte extinse ve gasi persoana potrivita care se pricepe sa-ti faca ceva de calitate pt masina ta.
|
|
|
05-07-07, 09:29
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
cel mai bine ii daca vrei sa iti umfli aripile sa le faci din tabla pt ca va tine mult mai mult decat cele din fibra,parerea mea.Spune-mi te rog la tine pompa de benzina ii montata in rezervor sau langa.mersi
|
|
|
06-07-07, 01:19
|
|
Stage 2
|
pompa nu am vazut-o langa rezervor deci trebuie sa fie in.... ma gandesc sa fac si capota , mai astept sugestii... ori ce sfat e bine venit , merci
|
|
|
06-07-07, 11:17
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
poti sa iti prelungesti capota peste faruri (tot cu tabla) dar sa o rotunjesti la colturile care vin putin peste masca,ca arata mult mai bine rotunjite decat ascutite.mersi pt informatia in legatura cu pompa de benzina si spor la treaba
|
|
|
06-07-07, 19:11
|
|
Stage 2
|
caut si spoiler fata de gsi sau eventual cineva care face (toarna in fibra de sticla) ceva de genu asta , al meu a fost refacut si reparat de cateva ori deja ( prost facut si in graba )
|
|
|
06-07-07, 19:52
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
tu vrei barile de GSI de la Kadett sau de la Astra?De la Astra stiu cine face din fibra copie dupa modelul original,pt Kadett nu stiu daca face sau poate sa faca dar daca te intereseaza pot vb cu tipul si il intreb
|
|
|
07-07-07, 10:08
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
uite asa ar arata cu bara de GSI de la opel astra.In prima poza bara mai are adaugata o prelungire,cred ca de la Rieger este,dar poti sa vezi cum ar arata numa cu bara simpla
|
|
|
08-07-07, 17:14
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
tu stai in militari :P...daca te prind odata la masina,poate stam si noi putin de vorba  ..bafta cu masina
|
|
|
09-07-07, 01:57
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by fiderzen
tu stai in militari :P...daca te prind odata la masina,poate stam si noi putin de vorba  ..bafta cu masina
|
nu stau in militari, si daca as sta , despre ce sa vorbim?
|
|
|
09-07-07, 02:01
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by salfkm
uite asa ar arata cu bara de GSI de la opel astra.In prima poza bara mai are adaugata o prelungire,cred ca de la Rieger este,dar poti sa vezi cum ar arata numa cu bara simpla
|
da , imi place cum arata mai ales in prima poza... asa fara praguri parca nu are farmec.... , spune-mi si mie cat m-ar costa asa doar de fata si in cat timp se face ,merci
|
|
|
09-07-07, 02:05
|
|
Stage 2
|
masine e in lucru momentan , se lucreaza la aripi spate , praguri si capota, in cateva zile e gata
|
|
|
09-07-07, 02:16
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by kadett_gsi
am si eu de curand un kadett gsi cu motor de 2.0 i c20ne, masina fuge de rupe dar din pacate nu sta prea bine la caroserie de care vreau sa ma ocup dar nu prea gasesc pe cine si unde sa o fac... vreau sa-i aripile pe spate (ruginite... boala lor)si tot odata sa le si umflu putin ,pragurile deasemenea sunt cam parf, pe scurt un mic tuning exterior... A-s vrea si eu cateva sfaturi , sugestii, unde , cu cine , cum si cu ce... eu ma gandeam la fibra de sticla...
|
depinde de unde esti. In Arad e multa lume care ti-ar putea sari in ajutor.
|
|
|
09-07-07, 02:19
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by kadett_gsi
|
hai prin Arad si se rezolva. de la praguri , aripi umflate, care le poti face in mai multe locuri pana la vopsit, pictat...
Prin Arad sunt KidTunning, Hot Tunning, Dog Tunning si acum am mai aparut si eu.. Wild Child Art, cu pictatul.
|
|
|
09-07-07, 02:21
|
|
Stage 2
|
marfa  m-ar incanta dar momentan chiar nu am drum prin Arad... e ceva distanta din Bucuresti...
|
|
|
|
|