Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 25-06-07, 10:47   #1
al3x_zro

Stage 1

al3x_zro's Avatar

Cool Masina mea.....

Am si eu un opel astra g 2006 an fabricatie 1.6 16valve 103 CP in proces de schimbare mai am de facut praguri geamurile fumuri sapt care vine si mici detalii pe exterior....insa am si eu o intrebare....am fost la salonul auto de la cluj weekendul asta si am vazut modele de opel care nu erau foarte reusite dar erau prezente la salon adica aveau defecte vizibile la piese si eu nu m-am dus cu masina ptr. c aimi era frica s anu am fac de ras desi ma puteam duce linistit in starea in care e acum ...sa zicem ca as vrea sa investesc in masina credeti ca ar merita investitia si ar mai trebui mult investit sa am si eu fatza de un salon cat de cat acolo sa nu ma fac de rusine :P ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00014.JPG
Views:	136
Size:	816.3 KB
ID:	292736   Click image for larger version

Name:	DSC00015.JPG
Views:	169
Size:	860.1 KB
ID:	292737   Click image for larger version

Name:	DSC00016.JPG
Views:	120
Size:	811.0 KB
ID:	292738  

Click image for larger version

Name:	DSC00017.JPG
Views:	123
Size:	745.1 KB
ID:	292739  
al3x_zro is offline   Reply With Quote
Old 25-06-07, 10:55   #2
vdub

Stage 5

Default Re: Masina mea.....

nu mai investi, vinde-o shi ia-ti un vw

posteaza unde trebe

brgds
edi
vdub is offline   Reply With Quote
Old 25-06-07, 20:10   #3
Tboy

Stage 4

Tboy's Avatar

ai o masina f frumoasa... baga in continuare in ea ... jante si suspensie =mare nevoie
Tboy is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 00:54   #4
bexx

Stage 4

bexx's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by al3x_zro View Post
Am si eu un opel astra g 2006 an fabricatie 1.6 16valve 103 CP in proces de schimbare mai am de facut praguri geamurile fumuri sapt care vine si mici detalii pe exterior....insa am si eu o intrebare....am fost la salonul auto de la cluj weekendul asta si am vazut modele de opel care nu erau foarte reusite dar erau prezente la salon adica aveau defecte vizibile la piese si eu nu m-am dus cu masina ptr. c aimi era frica s anu am fac de ras desi ma puteam duce linistit in starea in care e acum ...sa zicem ca as vrea sa investesc in masina credeti ca ar merita investitia si ar mai trebui mult investit sa am si eu fatza de un salon cat de cat acolo sa nu ma fac de rusine :P ?

faina masina.... puteai sa vii... stii cum e? si daca nu e "gata" masina sau asa crezi tu, macar mai auzi o parere de la unu si de la altu... la cj a cam fost "lipsa" de participanti... poate pe viitor si cei care nu au avut "tupeu" ca sa zic asa acum, vor fi.. bafta si... poate iti vedem masinuta

Bite off more than you can chew, then chew it. Plan more than you can do, then do it.

Sunt pe CustomCrew.ro
bexx is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 21:50   #5
Florin_Tei

Stage 5

Florin_Tei's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Frate punei niste jante fitzoase si niste suspensii sport pt. inceput => ii schimba aspectu' ! Cu respect !
Florin_Tei is offline   Reply With Quote
Old 30-06-07, 02:13   #6
LiviuTZ

Stage 5

LiviuTZ's Avatar

Member of:
[Opel]

cat ai dat ;e faruri????
LiviuTZ is offline   Reply With Quote
Old 30-06-07, 10:53   #7
Mandella
Opel Driver

Stage 5

Mandella's Avatar

Member of:
[Opel]

superba masina, ff mult bun gust. E adevarat ca cere niste jante mai mari si 3-4 cm coborata, dar e f misto si asa. Poate ne intalnim odata in SB, am drumuri destul de des pe acolo, stam la o poveste. Lasa un id de YM
PS bara fata e OPC? daca da de unde ai luat-o si cu cat?