Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 20-10-05, 21:21   #1
Dr3amOn

Stock

Default am un Opel si doresc niste sfaturi.

Am un Opel Ascona S , 1.4 i , motor modificat -> motor Opel Astra 93' nou 8V , in mod normal ar avea 94 Cp , dar nu are injectie si este trecuta pe carburator deci ar avea cam 70 - 73 Cp , dar altceva ma intereseaza , aspect estetic . Am schimbat bordul cu unu de Opel Vectra si este cu totul alt interior , caroseria nu este modificata ( aici as dori niste sfaturi de tuning ) , am un Cd Player Digital de 4 x 35 w 8 ohm , si un EQ Digital de 4 x 25 w pe 4 ohm , + ca am pus 2 difuzoare la luneta in spate , 2 de bass pe 8\" , 150w pe 8 ohm , dar totusi nu am bassul acela care ar trebui sa se auda de la 20 m de masina ...se aude destul de binisor , nu ma fac de rusine , dar imi lipsesc inaltele...si nu am idee unde sa le pozitionez ( usa ) ..si aici as dori niste sfaturi ....Multumesc.
Dr3amOn is offline   Reply With Quote
Old 05-11-05, 10:46   #2
seer

Stock

Default muzica

eu mi-am pus boxe pe fata in portiere.. nici nu se vad! doar se aude muzica...Eu am renuntat la plasa de protectie a boxelor si sunt chiar dupa tapiterie... dai fetele de portiera jos, faci cateva modificari si ai mai multe medii si inalte.. N-o sa-ti incapa boxe mari da' nici nu-ti trebuie pe fata. Basu' vine din spate! Si eu as vrea sa-i mai pun cateva boxe da' nu mai stiu unde... Mai am oleak de loc in portbagaj pt 1 tun de bas (sper sa-mi incapa); da' in masina nuj unde sa mai pun... Momentan am 1 tun bas si 6 boxe in masina, 2 statii si 1 egalizator...
seer is offline   Reply With Quote
Old 26-11-05, 19:17   #3
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

daca tot zici ca ti-ai pus bord de vectra ... cred ca ai observat in el locu de inalte!!! Vectra are la imbinarea bordului cu parbrizul chiar pe extremitati 2 tweetere asa ca .. there-s an option!
Eagle_flyaway is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 18:59   #4
TSC-Us

Stage 5

TSC-Us's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Opel]
[VW]
[SUBARU]

LA ASA \"OFERTA\"...NU PREA AM SFATURI!
FA CUM TE LASA SUFLETUL SI MAI ALES...BUZUNARUL!
TSC-Us is offline   Reply With Quote
Old 23-04-07, 18:15   #5
Opel Astra G Maco

Stage 1

Default Re: am un Opel si doresc niste sfaturi.

Am si eu o intrebare! Cum se poate rezolva problema cauciucului de la clanxon Rupt?La astra G !
Opel Astra G Maco is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -