30-07-07, 15:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Street Zone]
|
Atentie !!! Cititi inainte de a posta
BUN VENIT IN SECTIUNEA OPEL DIN CADRUL FORUMULUI 4 TUNING
SECTIUNEA OPEL SE IMPARTE IN 5 SUB-FORUMURI FIECARE CU TEMA PROPRIE
MASINA MEA OPEL - membrii forumului isi pot prezenta masina personala, modificarile aduse acesteia ..titlul thread-ului va incepe cu " Masina mea : Opel ....... " , in primul post va fi prezentata masina (model, an de fab., modificari aduse... etc..)
OPEL TUNING - tuningul adus marcii OPEL , noutati , prezentari ...titlul thread-ului va incepe cu " Tuning Opel ...."
ZONA TEHINICA, SECRETE, TIPS & TRICKS OPEL - membrii forumului pot cere ajutorul in nelamuriri , probleme tehnice si nu numai ; diferite secrete de la pasionati pentru pasionati ai marcii OPEL
ALTE DISCUTII OPEL - dupa cum spune si titlul -> Alte discutii care nu se considera ca se pot incadra in restul sub-forumurilor
ANUNTURI AUTO OPEL - dupa cum spune si titlu, aici vetzi putea posta cererile si ofertele dumneavoastra rezumandu-va exclusiv asuprea marcii OPEL. Daca doriti sa oferiti spre vanzare, titlul thread-ului trebuie sa inceapa cu "[VAND].... ", respectiv "[CUMPAR]...." pt. cererile de cumparare.
Inainte de a deschide un thread, alegeti unul din cele 5 sub-forumuri in care considerati ca s-ar incadra threadul !
In momentul deschiderii unui thread va rog alegeti titlul cel mai potrivit (fara titluri gen : am nevoie / ce imi recomandati /heeeelp .... )
Ajutati forumul 4tuning printr-un comportament demn de acest Site-Forum, dand dovada de maturitate in posturi , de discutii constructive si de indrumari pozitive pentru ceilalti!
Experienta , sfaturile si cunostintele se DISCUTA nu se IMPUN !
Orice comentariu care nu e adecvat precum si discutiile oftopic se vor sterge sau in functie de gravitatea 'faptei' se poate ajunge la Ban !
Spor la postat !
Last edited by MKE; 30-01-08 at 18:53.
|
|
|