Mi-am schimbat si eu in sfarsit muzica din masina deoarece mam plictisit de subwoferul jbl de 250 RMS care il aveam inainte...asa ca acum mi-am pus 2 MTX de 30" de 300 RMS bucata care sunt legate la un amplificator MTX X500D de 500 RMS...am mai schimbat si boxele din usi si cele de pe placa din spate la fel tot cu mtx si o sa urmeze o izolatie fonica....de sunat asa de bine incat oglinzile retrovizoare sunt inutile deoarece nu te poti uita in ele ca vibreaza super tare de aia de pe centru nu mai zic... insa mai trebuie sa schim amplificatorul jbl care a inceput sa mi se supraincalzeasca tot mai des si cand imi e lumea mai draga nu se mai aude decat basul ca restul fiind legate la amplificatorul ala clar ca nu mai merge....ce pareri avetzi voi despre MTX...? P.S. : mai am si un condensator Dietz de 5 F care isi face treaba super bine....
pai eu cu mana mea pentru ca eu de asa ceva sunt pasionat cel mai mult si mai nou numai in domeniul asta lucrez.....foarte greu nu e mai ales cand e masina ta si dai tot ce ai mai bun sa iasa bine si sa fie ok....