Salut baietii......sunt un amator...si sunt nou aici....am o vectra a din 92' si am inceput usurel sa bag bani in ea......
Acum am ajuns la motor si am nevoie de sfaturile unor cunoscatori.Ce sa fac? Sa bag bani in motorul de 1.6 pe care il am....adik ce as putea sa scot din el?Sau am posibilitatea sa imi pun un 2.0 16v fsi calibra 150cp...numai ca diferenta de consum e de vreo 10 litri....cate poze cu ea...si astept sfaturile voastre......Ms mult
baga un motor mai mare..de calibra , ca asta de 1.6 nu prea se merita sa te chinui cu el
P.S: sau vrei sa ajungi ca Smockey21 sa rada unu cu o solenza de tine??..glumeam
...si apropo felicitari pt. exterior
ms mike20........exetriorul nu este inca gata......mai am de lucrat la ea.Ma gandesc la o culoare mai sprortiva si in privinta motorului cred ca am sa optionez pt 2.0 16v fsi.
Am sa va tin la curent cu progresul masinii
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"stoka7\"
ms mike20........exetriorul nu este inca gata......mai am de lucrat la ea.Ma gandesc la o culoare mai sprortiva si in privinta motorului cred ca am sa optionez pt 2.0 16v fsi.
Am sa va tin la curent cu progresul masinii
Daca te referi la motorul de calibra este 2.0 16v sfi.....Ia legatura cu X_Ray_Eyes.....te poate ajuta cu multe..
deja parca suna mai frumos la urechiusa.acum pe bune eu am 1.6 si motorul e bun decat de oras daca mergi ca omul cu el.In rest tin sa te felicit ptr exterior a iesit bine BFT
... am posibilitatea sa imi pun un 2.0 16v fsi calibra 150cp...numai ca diferenta de consum e de vreo 10 litri....
Adica motorul tau acuma consuma 2% ?
Ca ala de calibra in oras la mers \"mixt\" consuma 12.
Daca te bagi la liniutze , in 50Km o sa iti manance 8l ... ceea ce inseamna 16% ... dar asta e alta poveste ...