Tutorial pentru sudat diferentialul, am ales sa nu sudam si sa distrugem chiar tot diferentialul si am sudat doar distantierele de sateliti, se vede in poze.
Acum primele impresii cu diferentialul sudat :
-masina se comporta identic la viteze mari ca si vechiul VLSD(merg pe 245\40\18 deci nu o luati de buna, pur si simplu aceleasi curbe le iau cu viteze mari [inca

])
-volanul merge putin mai greu si se intareste treptat cand te apropii de limita de alunecare
-trasmisia este supusa la forte mai mari cand fac manevre de parcare, de aici si ambreiajul este mai solicitat, consumul cred ca a crescut, nu stiu daca eu sunt de vina ca o calc mai des sau pur si simplu faptul ca rotile merg tot timpul egal
-traficul prin oras este putin mai greoi, dar sincer sa fiu nu ma deranjeaza deloc
-masina se comporta perfect in drift, extraordinat de previzibila si pot sa ma joc cu unghiul dorit
-motorul este mai "menajat", adica nu trebuie sa ii rup gura sa ma invart cum trebuie, zilele trecute am dat de un giratoriu si cum era ud afara ma invarteam cu 2000 ture fara nici o problema
-masina a devenit mai agresiva la transferul de mese, nu mai iarta nesincronizarea volanului

-daca pun masina cu o roata pe ud si una de uscat din mers si ii dau un clutch kick masina este mult mai previzibila ca si cu VLSD-ul vechi, fiind mult mai controlabila si mai liniara in reactii (contrar asteptarilor)
Una peste alta multe plusuri si minusuri, concluzia mea este ca daca iti permiti un LSD isi merita banii, daca nu sudatul pentru mine functioneaza perfect si daca este masina de zi-cu-zi.