Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
ne impartasesti si noua experienta inmatricularii? taxe , preturi , euro, probleme .. bani ..
|
pai ce sa va zic..normal la regluament rar este posibila inmatricularea autoturismelor cu volan pe dreapta....dar...cum locuim in romania ,,,,,,reaspunsul celor de la rar a fost ceva de genul ca se poate domne dar mai greu ....depinde pe cine stii si tu pe aiciea.....si am cautat pe cineva pe akolo.....si lam cunscut pe acel cineva....conta unei sume normal...nu pot sa zic sigur cat mai dus spagile de rigoare dar undeva peste 1500 .....
taxa a fost de 2400e dar cel mai frumos gest de la guv. rom a fost k au pus euro la cursul de 37 ron deci pe undeva pe la 2000e. la cursul actual......
la rar am scoso euro 2 ....dar cu greu si sa incadrat in cei 1500e....ca cica treb sa trimita nust ce hartie in japonia sa ceara nust ce fisa.....dar sa rezolvat cu o fisa dea noastra de 500 ron :d ,
toata nebunia ma costat pe undeva pe la 5000e daca nu mai bine cu spagi taxe si toate ***urile ....eu unu zic ca merita din plin, si ca orice alt om normal in situatia de fata s-ar fi gandit de doua ori inainte sa faca ce am facut dar asta e....
I HAD A DREAM :d
dupa paste o sa inceapa nebunia propiu zisa...sper ca pana pe 1 mai sa reusesc sa o aranjez un pic..