Salutare! Am si eu o problema foarte foarte mare si as avea nevoie de cateva pareri daca se poate! Am masinuta din 30.09.2010 si pana acum am facut 4450 de km! am zis ca dupa primii 3000 de km isi va reveni dar am constatat ca si pana acum consumul este exagerat de MARE! intre 11 - 12 %! Mentionez ca motorizarea este de 1.0 16 v 68 cp. Dupa ce ca imi pare un pic cam "puturoasa"(am avut si un matiz si parca tragea mai bine ala) , consuma mai mult decat cealalta masina ..(opel astra gtc 1.6 16v, 115 cp - 9,5% urban) .
La o luna dupa ce am luat`o ..mi`a cazut un senzor de abs (bine ca sunt in garantie- cu toate ca nu mi se pare normal ca la o masina noua sa inceapa sa apara probleme atat de devreme). Sapt trecuta m`a rugat un amic sa ii arat si eu ce e sub capota, si a constatat ca nivelul la lichidul de servodirectie este foarte scazut.
Sunt prea multe probleme care mi se par dubioase! Este masina noua!
Cat despre consum, ma scoate din toate cele! Si nu am fortzat`o deloc. Mers linistit cu pana in 3000 rpm, fara bruscari, fara nimik care sa ii adauge litrii la consum!
Mai are cineva asa masinuta? ce consum aveti?
Astept pareri, eu mai fac un plin si un consum in acelasi timp si daca nici acum nu isi revine(eu nu astept un an de zile sau 15000 de km "sa`si revina" cum zic cei de la service Chevrolet" ) ma duc sa gasesc o solutie sa o dau... astept pareri! multumesc!