Salut baieti!
Datorita Vodafone-ului, am reusit sa intru si eu "in rand cu lumea"

adica sa am internet, asa cum e el... de-acum voi fi la curent cu una-alta si voi putea sa tin, oarecum, pasul.
Desi masina mea e in acest moment expusa in Costinesti la un tuning show (a fost expusa si ieri la Mamaia... langa un Hummer

), desi va mai aparea la un show in Constanta pe 26-27-28 iulie, inainte sa "moara", mintea mea zboara la altele. Drept pentru care m-am hotarat sa vand masina pe bucati: body-kit-ul si-a gasit deja un viitor nou proprietar, motorul la fel; mai raman:
-jantele
-cauciucurile
-muzica
-scaunele
-volanul, nuca schimbator
-noile fete de usi, momentan in lucru.
Dupa "descompunere", masina va fi un Tico normal, cu sau fara arcuri sport, fara clante pe spate, cu faruri si stopuri clare, folie Llumar omologata si inchidere centralizata. O voi omologa ca
verde si o voi vinde la un pret probabil derizoriu... sa vedem ce si cum.
Inca o data sunt nevoit sa trec prin etapa asta, deloc placuta: acum 4 ani eram nebun dupa dacia mea bej metal, care bubuia bine si care arata diferit de alte dacii - fara sa fie kitsch, de care cu greu m-am despartit pentru acest Tico... acum istoria se repeta, sa speram ca evolutia va fi la fel ca si cea de la Dacie la Tico
Regret enorm ca n-am reusit sa imi pun la punct timpul, banii si ambitia pentru a face acest Tico sa si mearga precum arata, adica ALTFEL si poate MAI BINE.
Nu vreau sa ma abat de la segmentul
mic si-al dracu', asa ca viitoarea mea mancatoare-de-timp-si-bani va fi cel mai probabil un Opel Tigra modelul vechi, 1.6 16V... inca nu sunt hotarat 100%, dar dupa vanzarea lui Tico am timp sa ma gandesc bine...
In momentul asta, desi nu sunt deloc impacat cu "eu insusi", pot spune ca sunt destul de multumit de ceea ce am realizat cu masina asta... pot chiar sa spun ca e pe gustul meu, la aspect, muzica si "confortul" datorat arcurilor si scaunelor... si am luat si 2 cupe la 2 show-uri diferite, in ambele cazuri fara sa ma astept...

Hai, gata cu vrajeala ca acum-acum ma razgandesc iar

in orice caz, prin august-septembrie ne vedem pe sectiunea Opel (sau cine stie??), oricum, de data asta voi incepe de la o masina care merita, voi merge pe un singur criteriu de la inceput pana la sfarsit, dupa care voi trece la alt criteriu, asa cum e normal.
Consider ca e important sa precizez ca, daca Tico-ul meu ar fi fost impecabil pastrat, acum nu as fi facut acest pas... ideea mea de a transfera totul pe un alt Tico implica o cheltuiala prea mare, asa ca o voi lasa la o parte.
Rog moderatorii sa nu inchida inca topicul, poate voi reusi sa termin si fetele de usi si poate voi pune si cateva poze dupa ce voi readuce masina la normal, inainte de vanzare.
Sper sa fac rost de niste poze de la show, asa, ca pentru ADIO
Va multumesc mult pentru sustineri si aprecieri, au contat enorm pentru mine!!!
Daca are cineva poze de ieri de la Mamaia sau de azi de la Costinesti, il rog sa le puna si aici!