Salut baieti, posed un matizel, inestetic, care tipa saracutzul de a ragusit, dupa imbunatatiri....
Primele viitoare achizitii vor fi urmatoarele :
Fete usi late
Sistem audio Infinity
Polita haion
Cutie de viteze
Cotiera
Manson Schimbator de viteze + Scurtat tija
O consola pentru spate/fata, depinde ce gasesc pe la dezmembrari, sa vad daca reusesc sa adaptez... ceva gen BMW, o consola lata, intre scaune, care sa ajunga pana in spate...
Leduri albastru undeva in jur de ~20-30lm, nu imi place strident, ci doar estetic...
Led plafoniera
Folie Stopuri
Eventual un eleron original matiz...
O antena radio, mica... ca nu suport antenele acestea lungi...
(legat de tablarie, Piticul a fost luat la 21.000km, acum are 48.000km a mers, iar acum a stat pe loc o perioada, bateria este varza, m-am inarmat deja cu cabluri de curent, si a cam inflorit pe ici pe colo... am in vedere in viitor o reparatie a tablariei, eliminarea florilor de rugina, si o eventuala colantare... Nu stiu ce culoare i s-ar potrivi, totusi am vazut matizuri dragute de tot, pe culoarea GRI (acesta este tot GRI)... iar eu ma gandeam la un Alb/Negru)
Alte sfaturi ?... o sa atasez poze zilele urmatoare, dupa ce termin cu sesiunea...
Nu vreau sa-l "tunez", ci doar sa-l "cosmetizez" putin...
In viitoarele 6-7-8 luni, va veni un CRX Del Sol, asa ca nu vreau sa-mi bat prea mult capul, dar nici nu pot merge intr-un cotetz...
Liberi de sugestii... Multumesc