asina este inmatriculata pe 23 Decembrie 1996, iar ca data fabricatiei scrie 1997
Fisa tehnica:
Autoturism, 2 volume, break, 4+1 usi.
Masa proprie: 655 kg, maxima autorizata 1040
Masa autorizata pe axe: 600 fata, 550 spate.
Numar de locuri: total 5, in fata 2, in spate 3.
Dimensiunile de gabarit: L 3340, l 1400, h 1395.
Motor: Daewoo F8C, cilindree 796, putere maxima 35 kw, sursa de energie: benzina.
Numar axe: 2, tractiune fata.
Anvelope: fata Debica Navigator si spate(Hankook originalele - am avut 2 Debica care au cedat si am apelat al vechile anvelope).
Viteza maxima constructiva: 143 kmph. Maxim atins: 155kmph
Capacitatea rezervorului: 30 litri (nu am reusit sa indes niciodata mai mult de 28 litrii - nu am asteptat sa fac pana prostului).
Este masina data de parintii la termianrea bacului (inainte a fost a tatalui meu si apoi a mers mama cu ea). Am primit-o cu 47000 km la bord si in momentul de fata are 98580 km (am fost jos sa verific).
In ultimul an a suferit o serie de modificari necesare si mai putin necesare (luati-le ca un moft):
Am schimbat evacuarea de tico si am pus una sport - intermediara si fianla Borla (finala veche ruginise si am zis sa pun de inox sa scap de problema ruginii).
Am schimat amortizoarele Daewoo care deja ii dadeau senzatie de barca pe valuri cu Monroe (acum am masaj gratuit si stiu ca nu voi face pietre la rinichi) + plus ca sta mult mai frumos pe sosea acum.
Am scapat de casetofonul original Tank pe care l-am inlocuit mai intai cu un CD-player Blaupunkt rpd-552 si ca boxe am folosit o pereche de Tesla (de la un pick-up mai vechi) si un Woofer home made, iar ulterior am schimbat iar \"muzica\" de pe el, acum avand pe fata o pereche de Pioneer de 10cm (in bord), o pereche de Pioneer ovale pe spate, Un woofer MacAudio 250W RMS sustinut de o statie MacAudio de 200W RMS toate acestea fiind acompaniate de un Mp3-Player Blaupunkt San Diego MP35+condensator 1,2 farad
Am pus o folie light dark pe geamurile laterale spate+luneta (nu am vrut ceva inchis si imi place foarte mult aceasta), iar pe geamurile de la portbagaj am dark.
Bordul este modificat de Soran si am pus lumina albastra.
Am niste huse pe scaune cumparate odata cu masina (sunt originale daewoo), si o husa pe volan cumpatata dintr-un hiper-market.
Stick-ere pe luneta si pe parbriz Daewooclub.ro, si unul cu
www.insaneracers.ro pe luneta.
Si modificarea de care sunt cel mai incantat: Discuri frana fata ATE+placute Ferodo (altfel franeaza masina acum).
In rest reviziile si ce o sa mai cedeze la ea (sper sa fie cat mai putine), sa ii dea Dumnezeu sanatate si cat mai multi kilometrii la bord cu cat mai putini bani investiti in ea.