29-03-10, 16:42
|
|
 Stage 5
|
Matiz- BR-11-APR
micul meu Matiz: am achizitionat masinuta la sf.anului 2008
pina in prezent sunt multumit de masinuta, la inceput am crezut ca consuma mai mult decit trebuie, dar pe parcurs si-a revenit consumul.
pe viitor o sa postez citeva poze cu el, vreau sa-i cobor putin garda: vreau sa stiu daca se pot modifica arcurile, sa fie mai joasa, si daca gasesc cauciucuri pe 13- mai joase si late; si cum pot sa realizez mai usor evacuarea, sa o fac dubla; si daca e bine sa montez un filtru sport, la citi caluti o pot duce?
eu sunt mihai din braila astept idei bafta. 
Last edited by aleks; 14-05-10 at 16:35.
Reason: semnele de punctuatie, cratimele si alineatele s-au inventat ca sa nu dezlegam integrame cand citim un text
|
|
|
12-04-10, 10:23
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
re: Matiz- BR-11-APR
Salut si Bine ai Venit!
In primul rand masina arata foarte ingrijita si iti doresc bafta la ce ti-ai propus sa modifici, dar ca inceput iti recomand ca tot ce este cromat sa dispara ma refer la dunga de pe capota si masca pe pe spoiler, bafta!
Alarme
Leduri
Faruri, stopuri, lupe faruri
Neoane
Anvelope noi dimensiuni rare
Vopsea Cameleon, Perlate, Flip-Flop, Orice vopsea
|
|
|
12-04-10, 12:36
|
|
 Stage 5
|
mersi pustiu dar nu a venit nimeni cu idei referitor la ce am intrebat mai sus
|
|
|
12-04-10, 12:45
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
filtru sport nu castigi cine stie ce, doar creste consumul
toba daca vrei sport, cumperi o taba dubla tripla cum vrei tu te duci undeva unde sudeaza unde se ocupa cu dastea iti taie toba veche si ti-o pune unde vrei tu ori in locul la cea veche ori mai elegant de la bara spre mijlocul masini( aici ai nevoie de o toba scurta)
suspesnsie recomand nu modificari la arcuri sa le tai sau altceva( in cazul in care vrei suspensie sa te gandesti daca ai mai multe + uri decat - uri)
cauciucuri nustiu ce sa zic, probabil exista 165 cu 40.45 cv de genul, aici nustiu
bafta!
|
|
|
13-04-10, 14:51
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
salut. frumos matizul tau, ingrijit, imi place asa. legat de modificari:
-filtru pune doar ceva de firma nu de la orice taraba.
-pune bujii NGK, sunt cam piperate la pret dar isi fac banii (si sa schimbi si fisele)
-toba sport te ajuta la estetica+zgomot, altceva nu...
-jantele daca vrei sa ramai pe 13, pune pe spate ceva mai lat (daca schimbi pe fata ti se deregleaza vitezometru), si daca vrei sa treci pe 14 gasesti aici un calculator pt dimensiuni ca sa-ti ramana viteza la bord aceiasi (din nou, pe spate poti pune ceva mai lat pt stabilitate).
-suspensie poti pune arcuri de tico ca s-o lasi, sau arcuri sport (e diferenta mare de pret), sau poti sa strangi si sa iei tot kitul de amortizoare+arcuri sport. dar depinde ce + uri sau - uri ai la asta.
in rest, succes cu gandacelul, si s-o faci clean, fara abtibilduri si briz-brizuri (un sticker cu 4 tuning sunt de acord).
|
|
|
13-04-10, 19:52
|
|
 Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Salut si Bine ai Venit!
Spor la tunarit :> .. app ala e usul lu bogdan
|
|
|
13-04-10, 20:22
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
in rest, succes cu gandacelul, si s-o faci clean, fara abtibilduri si briz-brizuri (un sticker cu 4 tuning sunt de acord).
|
Ce aveti fratilor ..... toata lumea le face clean ... toate seamana le fel ..... de ce nu incercati si altceva?
|
|
|
13-04-10, 22:32
|
|
 Stage 5
|
Banuiesc ca toti incearca sa le faca clean pt ca matizul arata foarte bine asa s'ar mai putea incerca ceva JDM dar mai greu in romania ... in rest eu nu prea vad ce alt still ai putea adopta.
Pt a scoate cai dintr'un motor aspirat => $$ !!
Apoi cum scoatem mai multa putere dintr'un motor ?
R: Trebuie bagati mai multi litri de aer in motor ! Cu cat mai mult aer cu atat mai multa putere, pt ca cu injectoarele te poti juca destul de usor.
Parerea mea proprie este ca principalul ipediment la matiz este clapetu de acceleratie (dimensiunea acestuia), dupa ce reusesti sa il inlocuiesti cu ceva mai mare ca sigur se poate , te joci cu chiuloasa pana la limita si apoi o sa cam ajungi la limita axei cu came care nu e o problema ca se gasesti la polonezi una cu deschiderii mai mari care are mai multe grade rac.
O admisie cat mai simpla un filtru de aer bun , serpisori si fara catalizator cu un traseu un pic mai mare il vor ajuta doar sa urce mult mai repede in ture ! Pt ca obtinerea de cai putere prin acestea la un motor asa mic cred ca va fii de maxim 3 cai putere ...
Schimb o multitudine de piese ramase in urma dezmembrari a trei skoda octavia 2 1.9tdi cu o masina de cilindrie mica . ( Gen Fiat Seicento, Punto, Opel Corsa B ... etc.)
|
|
|
14-04-10, 08:18
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BUBU 11 BLU
Ce aveti fratilor ..... toata lumea le face clean ... toate seamana le fel ..... de ce nu incercati si altceva?
|
mersi Enzo pt raspuns... uita-te si tu la sectiunea VW, Audi, Seat, etc... sa vezi ca acolo sunt masini la care se poate inlocui un spoiler sau pune un eleron frumos, niste jante mari, si normal ca se poate umbla la motor. dar la matiz ai multe impedimente, precum cel de la motor mentionat anterior... nu poti sa compari un Golf V 2.0 benzina sau un E36 2.5 24 valve, cu un matiz... deci ce ai zis tu, si cu raspunsul dat de Enzo, rezulta ca la matiz esti oarecum limitat de masina in sine sa scoti ceva foarte foarte tare, si cu putini bani. Hai ca deja o dam in offtopic.
spor cu masina!
|
|
|
16-04-10, 14:36
|
|
 Stage 5
|
doresc sa mai adaug un set de paravinturi si sa fac rotile cromate ce parere aveti o sa arate bine.
|
|
|
16-04-10, 17:05
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mihaimita25
doresc sa mai adaug un set de paravinturi si sa fac rotile cromate ce parere aveti o sa arate bine.
|
daca te referi la astea, eu zic sa nu pui, nu arata bine. jantele le poti face negre ca sa iasa in evidenta culoarea capacelor, sau sa lasi tablele simple. daca nu... ia-ti jante
|
|
|
17-04-10, 13:28
|
|
 Stage 5
|
ok mersi pentru sfat mai tinem legatura u ce ai mai facut la masina?
|
|
|
17-04-10, 17:13
|
|
 Stage 5
|
Orice numai capace cromate nu  Cel mai bine pe matizoi dau capace cat mai drepte. Sau cum zicea si B99SAA, fara capace arata bine.
Rosiorul tau Imi aduce aminte de matizul meu. TOt la fel era la inceput  Din pacate pt el, dupa ce l-am dat, saracul nu a ajuns pe maini prea bune
|
|
|
13-05-10, 10:10
|
|
 Stage 5
|
astazi fac rotile cromate am facut si ornamentu de toba si urmeaza si ceva sa fac la triple dar mai bine va arunc niste poze cu ce fac la ea bafta baeti sa auzim numai de bine 
|
|
|
13-05-10, 10:14
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mihaimita25
astazi fac rotile cromate am facut si ornamentu de toba si urmeaza si ceva sa fac la triple dar mai bine va arunc niste poze cu ce fac la ea bafta baeti sa auzim numai de bine  
|
chiar vezi cromul pe matiz ca arata bine? si cum rotile cromate?   toata janta de tabla?
|
|
|
|
|