Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 15-01-07, 22:04   #1
diesel_IQ
Daewoo Driver

Stage 4

diesel_IQ's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default cielo e 3

aveti cielo euro 3 ? io da
asta se intampla azi : vad ca sa fisurat toba su primul catalizator ...asta ie ..
( de la al 2 lea catalizator sunt sherpi de inox..fara probleme) zic : pun si aici inox !!! desfac , dau afara si mauit ca omul in catalizatorul 1 ...TOPIT FRATEEEE !!!! rau de tot! am scos sita aia naspa din iel am facut teava de inox cu racordul ala flexibil am sudat, am pus la loc si am dat cheie !!!
SURPRIZA : motorul mergea ca nou ( f rotund ) iar ca zgomot mmmmmmmmm
delicios !!!!!!!
am zis sa dau o tura ... surpriza nu sa incheiat : am o acceleratie de nu am cauciucuri pt ia !!!!!!
asa ca sfatul meu : aveti cielo ??? PUNETI-VA SERPI SI SCOATETZI CATALIZATORUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diesel_IQ is offline   Reply With Quote
Old 16-01-07, 08:52   #2
msiu

Stage 4

Default Re: cielo e 3

ma bucur ca mai sunt si alti care au ajuns la aceeasi concluzie.
am e3 si la fel tobe de inox de la pilot fata spate cu traseu cu tot si mai nou in loc de primul catalizator teava de inox de 80diametru si asa cum ai spus eu zic un pic altfel respira motorul.
ce zici tu de serpi sau poate nu am inteles eu bine aia sunt la esire din galerie si de duc mai departe in tobe tu asa ceva ai zis?
Old 16-01-07, 18:52   #3
diesel_IQ
Daewoo Driver

Stage 4

diesel_IQ's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

nu bre.... io am zis sa fiu baiat finutz si sa las catalizatoarele la laoc dar.... daca sa topit ce sa ii fac ??? io am serpi de la al 2lea incolo.
acu... am o problema , sa ce se intampla cu consumul ???? tu ai simtit ceva schimbari ?
diesel_IQ is offline   Reply With Quote
Old 17-01-07, 08:39   #4
msiu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by diesel_IQ View Post
nu bre.... io am zis sa fiu baiat finutz si sa las catalizatoarele la laoc dar.... daca sa topit ce sa ii fac ??? io am serpi de la al 2lea incolo.
acu... am o problema , sa ce se intampla cu consumul ???? tu ai simtit ceva schimbari ?

LA mine nu sa topit dar se tot rupea de la gat si mi-am bagat si l-am dat afara de tot, ce serpi ai 2 tevi de la catalizator cu 2 tobe eu asa inteleg de consum nu stiu ce sa zic daca ii dai i-ti da si ea daca nu nu i-ti da cam asa ceva.
msiu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -