Salut si bine ai venit, sa o stapanesti sanatos si fara incidente... mare lucru nu am inteles din ce ai zis tu acolo...
in primul rand, nu are 80 calareti, are vreo 75

vezi in talon cati kw scrie

Cu blitzurile vezi ce faci, sa nu-ti dea altii "blitzuri"... aia care au si girofar ros-albastru

Legat de faruri, asta e boala la Cielo: lumini f slabe... probabil conceptia proasta a farului. Daca tin eu bine minte, becuri normale din far au 55w... tu vorbesti serios cand ai zis de 130w??? Risti sa distrugi oglinda farului, fiindca becul se incalzeste f tare, sa iti arzi instalatia electrica (asta pot sa bag mana in foc ca o sa patesti daca mergi in continuare cu becurile alea) si in cel mai rau caz, sa iti ia foc masina. Valabil si pt proiectoare... Singura chestie buna poate fi ca or avea 130w doar pe ambalaj, real mult mai putin...POATE.
Proiectorul nu are tablita (eu nu tin minte), farul are. Si nu o da jos, "tablita" aia are rolul de a proiecta lumina pe oglinda farului. Fara ea o sa se vada si mai slab.
Si daca tot zici ca si cu becurile astea "industriale" de 130w tot chioare sunt, inseamna ca deja e distrusa oglinda farurilor si a proiectoarelor... de atatia ani, e normal. Sfat: cumpara faruri si proiectoare noi, eventual din acelea cu sticla clara. Dezavantajul e ca nu au reglaj electric, dar il poti scoate de la farurile vechi si pune pe astea noi. Alt sfat, dupa ce ai luat farurile: becuri Philips Blue Vision sau NIght Vision, sau Vision Plus... parca asa se numeau. Dar nu cu mai multi watti decat cele din fabrica.
Plasme exista special pt Cielo... Vectra G? Nu prea cred... Poate Vectra A, dar daca te uiti mai atent o sa vezi ca nu sunt la fel, au alte gradatii.
Poze pui asa: unde scrii mesajul ai doua butoane "post quick reply" si "go advanced". "go advanced" e, dupa care, mai jos, o sa ai "manage attachements". iti apare o fereastra, dai "browse"... alegi poza/pozele... dai "upload" si "submit reply".
Si de ce e Poll??? De plictiseala probabil... aa, si inca o chestie: scrie si tu cu alineate, mai punctat, nu mai amesteca ideile... si scrie mai corect, ca sa intelegem si noi ce zici