Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

View Poll Results: va place?
cielo gle 1 14.29%
BLACK 6 85.71%
Voters: 7. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 25-01-08, 10:01   #1
judele

Stage 3

judele's Avatar

Smile Cielo 1996 GLE Negru

ehhh... dragi mei...in urma cu 3 saptamani miam achizitionat un cielo gle 15 sohc 8 VALVE POWER , are vreo 80 de calareti stok dar cred ca 1-2 cai morti dehhh anii au trecut cai au murit...oricum merge super bine masina , e neagra din fabrica ,are punte pe spate de opel vectra gt 2000 an 94 , jenti pe 185-60-r14 ...eh si blitzuri de politie si un mp3 jvc boxe jbl...si vreo 122.000 de km inainte de cielo asta am avut o dacie super nova )) mai bine zis terra nova !!! era cheala europa , dar cand am luato mergea tragea dar dupa 2 ani de folosinta drifturi cerculete a cedat saraca.... pe moarte..si am vanduto era cam bolnava numia avea ambreiaj era scump(10 mil kittu) compresia motor era de 4 in loc de 10, planetare reconditionate dar la pamant troncaneau....chiuluasa ciupita infine...am dato cu 2200 de euroi doar avea mp3 sony gt200 nou noutz si telecomanda la el boxele cica erau pionner dar erau din piata la 500 de miii ) dar se auzeau )) si uite ca acu ma apuc de aceasta masina noua cielo sa o fac cat de cat .... am putin de lucru la tinichigerie dar se repara...motoru nota 10 si cutia 9.5 , nu imi plac farurile deloc cum se vad lumina chioara rau de tot am pus becuri de 130 de w degeaba tot chioare , proiectoare am pus becuride 120 tot chioare...ma gandeam sa dau jos in proiector are o tablita care ar imbraca becul din proiector in fata lui ma gandeam sa o dau jos dar poate ii orbesc pe cei din fata dar loganu sau astea nu orbeste fara tablita infine vede zilele astea vreau sa o fac cat mai simpla masina dar sa atraga priviri ma gandeam sai pun folie pe geamuri cat de curand ca deh masina neagra geamuri transparente e aiurea rau )) si dreaq mai am si eu cate o coarda unde ma duc cu ea nu in za car?) aiurea nu vreau cu public )) \

- folie neagra fata spate
-paravanturi din cele care se lipesc ptr ca cu celelalte iti ploua in za car si mam saturat de la dacie ))
-aranjata tinichigeria
-leduri bord albe neon sau albastre , dar as zice ca neon se vad cel mai bine sa vad am gasit ptr vectra g care are aceleasi ceasuri ca cielo plasma..... sa vedem poate poate ...dar nus de banii dacastau cam bine acum
-pe la picioare leduri tot albe sau albastre
-poate undercar neoane albe am avut si pe dacie erau super *****
-blitzuri albe in faruri are deja iam pus si are si separate gen proiectoare tot albe
-ehhh am de lucru la ea dar ptr inceput e de ajuns ce am pe ea punte spate jenti si neagra

baaa cum pun poze((???????????
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cielo.JPG
Views:	144
Size:	1.44 MB
ID:	434188   Click image for larger version

Name:	DSCF0189.JPG
Views:	214
Size:	125.6 KB
ID:	434189   Click image for larger version

Name:	DSCF0257.JPG
Views:	188
Size:	108.3 KB
ID:	434190  

Click image for larger version

Name:	Imag020.jpg
Views:	202
Size:	210.5 KB
ID:	434191   Click image for larger version

Name:	Imag021.jpg
Views:	145
Size:	204.2 KB
ID:	434192   Click image for larger version

Name:	Imag016.jpg
Views:	132
Size:	308.8 KB
ID:	434193  

Last edited by judele; 25-01-08 at 10:05.
judele is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 10:07   #2
BGD_NNE

Stage 5

BGD_NNE's Avatar

Default Re: Cielo 1996 GLE Negru jenti si DISC FRANA SPATE

La ce dreq ti-ai deschis 2 topicuri nu inteleg ??? Si care-i rostu acestui Poll ??
BGD_NNE is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 10:08   #3
judele

Stage 3

judele's Avatar

fara sa vreau ca nul gaseam pe asta cum ii dau off?
Old 25-01-08, 10:08   #4
judele

Stage 3

judele's Avatar

infinesti cal ster pe celalat
Old 25-01-08, 10:08   #5
BGD_NNE

Stage 5

BGD_NNE's Avatar

Un admin face asta
Old 25-01-08, 10:11   #6
judele

Stage 3

judele's Avatar

autnci rog un admin sa mil stearga pe cel fara poze
Old 25-01-08, 10:20   #7
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Salut si bine ai venit, sa o stapanesti sanatos si fara incidente... mare lucru nu am inteles din ce ai zis tu acolo...
in primul rand, nu are 80 calareti, are vreo 75 vezi in talon cati kw scrie
Cu blitzurile vezi ce faci, sa nu-ti dea altii "blitzuri"... aia care au si girofar ros-albastru
Legat de faruri, asta e boala la Cielo: lumini f slabe... probabil conceptia proasta a farului. Daca tin eu bine minte, becuri normale din far au 55w... tu vorbesti serios cand ai zis de 130w??? Risti sa distrugi oglinda farului, fiindca becul se incalzeste f tare, sa iti arzi instalatia electrica (asta pot sa bag mana in foc ca o sa patesti daca mergi in continuare cu becurile alea) si in cel mai rau caz, sa iti ia foc masina. Valabil si pt proiectoare... Singura chestie buna poate fi ca or avea 130w doar pe ambalaj, real mult mai putin...POATE.
Proiectorul nu are tablita (eu nu tin minte), farul are. Si nu o da jos, "tablita" aia are rolul de a proiecta lumina pe oglinda farului. Fara ea o sa se vada si mai slab.
Si daca tot zici ca si cu becurile astea "industriale" de 130w tot chioare sunt, inseamna ca deja e distrusa oglinda farurilor si a proiectoarelor... de atatia ani, e normal. Sfat: cumpara faruri si proiectoare noi, eventual din acelea cu sticla clara. Dezavantajul e ca nu au reglaj electric, dar il poti scoate de la farurile vechi si pune pe astea noi. Alt sfat, dupa ce ai luat farurile: becuri Philips Blue Vision sau NIght Vision, sau Vision Plus... parca asa se numeau. Dar nu cu mai multi watti decat cele din fabrica.
Plasme exista special pt Cielo... Vectra G? Nu prea cred... Poate Vectra A, dar daca te uiti mai atent o sa vezi ca nu sunt la fel, au alte gradatii.

Poze pui asa: unde scrii mesajul ai doua butoane "post quick reply" si "go advanced". "go advanced" e, dupa care, mai jos, o sa ai "manage attachements". iti apare o fereastra, dai "browse"... alegi poza/pozele... dai "upload" si "submit reply".

Si de ce e Poll??? De plictiseala probabil... aa, si inca o chestie: scrie si tu cu alineate, mai punctat, nu mai amesteca ideile... si scrie mai corect, ca sa intelegem si noi ce zici
Old 25-01-08, 10:27   #8
Korb
Daewoo Driver

Stage 4

Korb's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

puntea de opel
de unde ai luat-o si la cat te-a dus ???

a si so stapanesti sanatos si fara incidente
Korb is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 10:27   #9
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Nu mai pot edita si acum am vazut celalalt post al tau...
Legat de consum: nu calculezi tu bine, sau poate circuli noaptea . Un 9-10% e mai credibil, dar 8%... nu prea cred, in Bucuresti.
Eu am reusit performanta sa ajung la 14,5% cu ea, iarna asta, schimband treptele pe la ~2000-2200 ture. La sfatul mecanicului, am inceput sa ma duc mai lung in fiecare treapta, schimb pe la 2700-3000 ture... si mi-a iesit un consum de 11% de care sunt mandru Asa ca nu prea e bine sa mergi subturat cu ea: nu e in plaja de putere, tu calci pedala ca sa "traga"... ea nu vrea ii dai benzina in plus degeaba.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 10:46   #10
judele

Stage 3

judele's Avatar

asa am luat masina cu puntea de vectra dar am inteles ca gasesti cu 100 euro la dezmembrari....daca are vreunu probleme cu frana de mana va arat eu cum am rezolvato... cu o tabla indoita ma pana mea mie chiar atat imi arata am bagat plinu am mers elegant cu ea si mia luat putin la consum deci pana mea acum sa mia vad o am de 3 saptamani !!! iam luat fise noi...
-am si eu o problema caut conducta benzina tur ! stie careva unde gasesc?
Old 25-01-08, 10:47   #11
judele

Stage 3

judele's Avatar

Quote:
Originally Posted by judele View Post
asa am luat masina cu puntea de vectra dar am inteles ca gasesti cu 100 euro la dezmembrari....daca are vreunu probleme cu frana de mana va arat eu cum am rezolvato... cu o tabla indoita ma pana mea mie chiar atat imi arata am bagat plinu am mers elegant cu ea si mia luat putin la consum deci pana mea acum sa mia vad o am de 3 saptamani !!! iam luat fise noi...
-am si eu o problema caut conducta benzina tur ! stie careva unde gasesc?
geo ce pret au cauciucurile?
Old 25-01-08, 10:49   #12
BGD_NNE

Stage 5

BGD_NNE's Avatar

Quote:
Originally Posted by judele View Post
geo ce pret au cauciucurile?
da ce treaba ai tu cu conducta tur de banzina ??
Old 25-01-08, 10:54   #13
judele

Stage 3

judele's Avatar

poi stii ca filtru de benzina e pe conducta de tur sub car... si sa intepenit surubu care duce spre motor si acu numia merge dat filtru vechi dat jos... si imi trebuie o conducta... pana mea si tre sa schimb filtru de benzina neaparat !
Old 25-01-08, 11:03   #14
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

autodaewoo.ro, intra pe site si suna la dnul. Nicu Barbu, sau la cine ti-o raspunde la telefoanele de acolo. Vorbeste cu ei, sunt super ok, au piese bune si preturi si mai bune

consumul se face (corect) in 2 feluri:
- plinul facut ochi, mergi 100 km si bagi iar benzina pana sus. vezi cati litri ti-au intrat si ala e consumul la 100 km
- bagi N litri de benzina, mergi X nr de km pana se termina benzina... imparti cati litri de benzina au fost la nr de km si inmultesti cu 100. ca exemplu, de la ultimul plin pana ieri, cand am facut iar plinul: 44 l de benzina, am mers ~390 km. 44/390=0.1128x100=11.28%

Scuze, anvelopele le-am dat... erau 300 ron toate 4, acum au ajuns la Orsova . O sa sterg de la semnatura, am uitat de ele.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 11:05   #15
judele

Stage 3

judele's Avatar

ehh acu nu am bani sa fac plinu dar asa o sa fac stiam si metoda asta ms inca odata
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -