Jantele cat mai mici, bari imense, neoane, culori tipatoare in interior si binenteles uscator de rufe pe haion. Imi place pana acum...ce planuri ai pentru viitor Pozele sunt facute in Romania?
daca tot vrei scaune sport..pune rabatabile ....ca , cu astea fixe anulezi bancheta din spate , eleronul ala dal jos , , cauta alta bara pe fata , iar daca ii pui plasa pune plasa neagra , si niste jante cu buza , merg bine pe hatchuri
va multumesc masina e din 96 motor 1500 dotari inchidere alarma abs masina abia am luato acum sa vad cat ma costa inscrisul pana nu o inscriu nu o sa i fac nimic
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO] [RENAULT] [Nissan]
Re: masina mea daewoo nexia
Imi zic si eu parerea:
Daca tot are bara aia pe fata tebuie pusa si pe spate,clar.Atunci ii va sta altfel si cu eleronul,cred.Jante cu buza asa cum spunea cu coleg de forum mai sus.
Culoarea e frumoasa dar nu se stie dc e vopsita sau nu si mai putin conteaza asta.
Neoanele chiar dc nu mai sunt la moda imi plac daca sunt toate 4 nu doar 1 pus in fata la misto.
Cat despre pretul inmatricularii te anunt eu.
Nexia inmatriculata in septembrie anul trecut 2800 de lei cu ABS si talon de depreciere.
Bafta.
A,astept poze si numere rosii din romania.
Bafta!