Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 02-10-10, 19:32   #1
trayann_90

Stage 2

Default cielo DJ 99 KJU

masina este un cielo ca toate celelalte... fabricatie 2001, ac, geamuri el, 1.5 75 cp, gpl omologat. la mine in familie masina a ajuns prin octombrie 2005 cand avea 70.000 km..cel putin pe bord, iar in ianuarie 2009 cand am luat eu permisul avea 90.000 in prezent avant 115.000. partea nasoala e ca in urma unui impact cu un stalp masina arata asa:
https://img687.imageshack.us/img687/1606/dsc54218.jpg
https://img716.imageshack.us/img716/4847/dsc54219.jpg
https://img96.imageshack.us/img96/8002/dsc54220.jpg
https://img814.imageshack.us/img814/1030/dsc54221.jpg
https://img825.imageshack.us/img825/7195/dsc54222.jpg
https://img834.imageshack.us/img834/9783/dsc54223.jpg
masinii i se va schimba tot botu ca mai avusese un accident inainte sa ajunga la mine, accident in urma caruia a fost reparata de vanzare cas a zic asa....si evident ca o luase rugina rau de tot pe acolo. acum o sa i se scoata toata rugina de o avea pe fata. mecanicul si tinichigiul care se ocupa de ea spun ca va iesi mai bine de cum era ea inainte s-o lovesc eu...
intrebari ar fi asa:
1) masina mai merita sa imi bat capu cu ea? sau ar trebuii sa incerc sa scap de ea?
2) daca ar mai merita s-o tin, as vrea s-o aranjez si pe ea umpic...asa ca...aveti idee jante pe 15 intra pe cielo fara sa mai modific ceva la ea?
3) aveti idee daca se pot monta difuzoare in usi? (fata/spate)
trayann_90 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-10, 20:42   #2
trayann_90

Stage 2

Default Re: cielo DJ 99 KJU

si tinand cont de vechimea si de km motorului, ce ulei ar trebuii sa folosesc? e ok 10w40 de la mobil1?
Old 04-10-10, 10:08   #3
moga1688

Stage 3

moga1688's Avatar

si a mea a aratat la fel (lovita) si tot am facut-o ,acum tu sti cel mai bine,uleiul e ok 10w40 asa intra si la a mea acum producatorul fiecare si-l alege .la jante daca au "et" sub 40 trebuie indoita aripa pe spate(cauta pe forum si gasesti ce trebuie facut).bafta

No ir mas rapido que tu angel guardian puedo volar
Don`t go faster then your guardian angel could fly
moga1688 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-10, 15:01   #4
18BSV

Stage 5

18BSV's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Vad ca nu`i cv grav...noroc.Tu ai dat cu capu`n parbriz?(neavand centura ma gandesc)Si din ce cauza ai facut cunostiinta cu stalpul?nu ti`ai stapanit piciorul?Ai grija cu cielo`urile astea ca la o viteza putin mai mare deja`i moarte curata.(vezi crash test).In legatura cu jentile..eu am avut unele pe 14" intrau fara probleme cu anv 185/60,apoi am schimbat pe unele cu 15,dar deja trebuia sa indoi buza interioara a aripii spate cu anv 195.Dezavantajul cu jentile pe 15 e ca,e ceva mai puturoasa(nu ca nu ar fi si asa)si consuma mai mult.

Last edited by 18BSV; 04-10-10 at 15:04.
18BSV is offline   Reply With Quote
Old 04-10-10, 18:35   #5
trayann_90

Stage 2

Quote:
Originally Posted by 18BSV View Post
Vad ca nu`i cv grav...noroc.Tu ai dat cu capu`n parbriz?(neavand centura ma gandesc)Si din ce cauza ai facut cunostiinta cu stalpul?nu ti`ai stapanit piciorul?Ai grija cu cielo`urile astea ca la o viteza putin mai mare deja`i moarte curata.(vezi crash test).In legatura cu jentile..eu am avut unele pe 14" intrau fara probleme cu anv 185/60,apoi am schimbat pe unele cu 15,dar deja trebuia sa indoi buza interioara a aripii spate cu anv 195.Dezavantajul cu jentile pe 15 e ca,e ceva mai puturoasa(nu ca nu ar fi si asa)si consuma mai mult.
da cu capu am spart parbrizu, iar contactu cu stalpu l-am luat in incercarea disperata de a evita un impact frontal cu un taximetrist pe care-l gasisera depasirile in curba.......
si apropo...un vopsitor bun si nu exagerat la preturi prin craiova stie cineva? ca fusei la ansini si la autozon si-mi dadura niste preturi pt vopsire de-mi falfaira urechile
Old 04-10-10, 18:50   #6
Greku`BWJ

Stage 5

Greku`BWJ's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Salut ,imi pare rau ca ai prezentat-o asa din prima. Eu zic ca masina nu e lovita rau, poti sa o aduci pe drum repede pentru ca merita .Maine o sa-ti las eu numarul unui vopsitor bun,ieftin si te poti interesa si la el;
Greku`BWJ is offline   Reply With Quote
Old 04-10-10, 19:43   #7
trayann_90

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Greku`BWJ View Post
Salut ,imi pare rau ca ai prezentat-o asa din prima. Eu zic ca masina nu e lovita rau, poti sa o aduci pe drum repede pentru ca merita .Maine o sa-ti las eu numarul unui vopsitor bun,ieftin si te poti interesa si la el;
de ma grekule ce sa fac...ideea s-o prezint o aveam de ceva vreme insa niciodata nu am zis "gata azi o pun pe forum" si acum...dak tot dadu beleaua a mare peste mine...zisei hai s-o prezint...sa aud si parerile si sfaturile celorlalti....ca in momentu asta orice parere zau ca e foarte bine venita
Old 04-10-10, 20:14   #8
Greku`BWJ

Stage 5

Greku`BWJ's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Ti-ai gasit capota , aripa , far etc ce-ti trebuie ? Ai tinichigiu ?
Old 04-10-10, 20:35   #9
trayann_90

Stage 2

Quote:
Ti-ai gasit capota , aripa , far etc ce-ti trebuie ? Ai tinichigiu ?
da. i-am schimbat aripa, capota...semiaripi...lonjeroane.... tot botu...am taiat-o de la stalpi, de la podea..si i-am schimbat tot ca oricum mai avea ceva rugina in ea si i se strambasera si lonjeroanele, asa ca am schimbat tot.doar aripa de pe dreapta o sa ramana aceias. mai are maine tinichigiul sa alinieze capota si aripile si e cam gata de bagat la vopsit masina.
Old 04-10-10, 20:45   #10
Greku`BWJ

Stage 5

Greku`BWJ's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Imi era cam frica si mie cu rugina asta...si a mea e din 2005...
Dar m-a invatat bunicul meu( sofer de-o viata) ,urci pe un elevator, iei pistol si compresor,cumperi ulei de motor varsat, si ii faci o baie pe sub ea(nu stiu cat de bine ii faci) .In aripi spate ,praguri si in usi => topesti vaselina pe aragaz si o bagi cu o pompita ceva .
- Eu iti dau parerile/sfaturile astea,nu stiu cat de indragostit esti de cielo (eu sunt fan ) ), dar la urma urmei sunt niste masini romanesti , deja invechite .
Old 04-10-10, 20:58   #11
trayann_90

Stage 2

Quote:
Imi era cam frica si mie cu rugina asta...si a mea e din 2005...
Dar m-a invatat bunicul meu( sofer de-o viata) ,urci pe un elevator, iei pistol si compresor,cumperi ulei de motor varsat, si ii faci o baie pe sub ea(nu stiu cat de bine ii faci) .In aripi spate ,praguri si in usi => topesti vaselina pe aragaz si o bagi cu o pompita ceva .
- Eu iti dau parerile/sfaturile astea,nu stiu cat de indragostit esti de cielo (eu sunt fan ) ), dar la urma urmei sunt niste masini romanesti , deja invechite .
hai ca astea sunt bune eu bagam pur si simplu ulei in praguri knd faceam schimbu la motor rugina avea in podea ca fusese lovita inainte s-o iau eu si a fost facuta de...mai bine n-o mai facea....
da..sunt niste masini romanesti deja invechite, sa nu uitam k au tehnologia anilor 85... si cu toate astea au fost si inca sunt niste masini foarte reusite/fiabile si care cred ca inca s-ar fi vandut bine daca nu ar fi incetat productia lor. sa fim realisti si sa nu uitam de sutele de mii de km ale cielo-urilor de pe taxi si care inca se tin....si sa fim seriosi...la cum merg majoritatea taximetristilor cu masinile e de apreciat cat au rezistat cielo.
e o masina romaneasca facuta pentru buzunarul si pentru nevoile romanilor.
- Copyright 2026 4Tuning -