erau in decembri oferta..in cluj erau la 11 mil 4 bucati si nu mi`am luat ca cica pe 16 is prea mari.
asa bivol am fost atuncea, imi pare rau dar asta e, astept ozurile :P
Jantele le-am luat mai mult moca,am dat niste jante pe 15+200 RON.....una dintre ele era sparta(dar am reparat-o) iar DVD m-a costat 300 de euro de la un bun pieten!....
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [Opel] [DAEWOO] [Old School Cars] [LANCIA]
Re: Espero - Masina mea de zi cu zi...
Multumesc pt aprecieri!!..
Pt posesorii de espero: nu va deranjeaza acele indicatoare din bord?....cele portocalii?...eu le-am schimbat...
intre timp am schimbat si boxele spate...sa se asorteze cu playerul...
Sant super urate portocalii ... parca nu se potrivesc acolo.. si eu vreau sa le schimb dar cand pun si chrome rings /eu ma gandeam sa mi-le vopsesc!De unde le-ai luat pe astea albe??
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [Opel] [DAEWOO] [Old School Cars] [LANCIA]
Re: Espero - Masina mea de zi cu zi...
daca le vopsesti nu merge....cele de la kilometraj si turometru sunt de la bord de lancia thema...iar cele de la indicator benzina si temp apa sunt de opel calibra..........da crhome rings se gaseste pt espero?....daca da...de unde?....si cat?