Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-02-09, 13:07   #1
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Default Matiz chel...dar cu vreo 2 leduri

Hai sa fac imi fac si eu topicul meu, desi nu prea am ce arata. Pe viitor incet incet poate se va modifica asta, dar intai am grija de confortul meu la volan, dupa ne ocupam si de aspect

Pozele nu sunt toate actuale, sunt adunate de-a lungul timpului, de 2 ani de cand am matizul. Acum are geamuri electrice, cotiera, leduri prin bord, mp3 player cu sdcard blaupunkt, boxe de 10 pe fata si 13 pe spate, alarma, deschidere potrbagaj din telecomanda, tasnitoare de apa de tico cu cate 2 gauri, stergatoare 'slick' , al 3-lea stop personalizat, iar la apasarea franei se aprinde toata partea de sus a stopurilor, finitii interiori la stalpi, stalpi la exterior cu autocolant negru, lucruri minore "modificate" pe la el, facute numai de mine. Imi vin zilele astea A/C-ul si fetele de usi. Pe viitor suspensie mai joasa, boxe 13 pe fata, 17 pe spate, vopsit prin interior cu o culoare mai deschisa si folie pe geamuri la un prieten, autorizata si sper ca la un pret mai bun.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00025'.JPG
Views:	707
Size:	252.5 KB
ID:	808040   Click image for larger version

Name:	DSC00015_1.JPG
Views:	749
Size:	343.4 KB
ID:	808041   Click image for larger version

Name:	DSC00033.JPG
Views:	916
Size:	261.3 KB
ID:	808042  

Name:	DSC000044.jpg
Views:	921
Size:	331.5 KB
ID:	808043   Click image for larger version

Name:	DSC00052.JPG
Views:	853
Size:	260.5 KB
ID:	808044   Click image for larger version

Name:	DSC00056.JPG
Views:	699
Size:	204.5 KB
ID:	808045  

Name:	DSC00063.JPG
Views:	744
Size:	267.8 KB
ID:	808046   Click image for larger version

Name:	DSC00146.JPG
Views:	737
Size:	232.9 KB
ID:	808047   Click image for larger version

Name:	DSC00152.JPG
Views:	749
Size:	179.9 KB
ID:	808048  

Name:	DSC00020111.jpg
Views:	633
Size:	263.5 KB
ID:	808049  
banzay is offline  
Old 25-02-09, 18:55   #2
Robert_MNW

Stage 5

Robert_MNW's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Matiz chel...dar cu vreo 2 leduri

Aha..sunt primu' felicitarii ca pui si tu buburuza sa o vaza' lumea si stai linistit incet incet se transforma important e sa te simti tu bine!
Robert_MNW is offline  
Old 25-02-09, 19:41   #3
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Pai ma gandesc ca timp am, cat timp nu am bani sa imi permit o masina mai buna si noua la un 10-15k euro, nu imi bat capul. Plus ca intai vreau sa ma vad la casa mea, asa ca mai dureaza cativa ani Plus ca imi place destul de mult, mi-a intrat in suflet masina. Mai trebuie cate ceva pe la ea, dar in ceva timp voi rezolva ce mi-am pus in cap. Maine cred ca ajunge coletul cu A/C-ul si fetele de usi :d
banzay is offline  
Old 25-02-09, 21:22   #4
B 79 D X R

Stage 5

B 79 D X R's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[DAEWOO]

Cica nu are ce arata...... Ai uitat sa zici de proiectoare... Chiar e ok masina... Simpla... dar e a ta... S-o stapanesti sanatos...
B 79 D X R is offline  
Old 25-02-09, 21:46   #5
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Pai..nu prea am Sunt modificari prea mici, dar unele dau binisor. Capacele de 300 de mii, mie imi plac, al 3-lea stop de exemplu, nu am mai vazut pe alt matiz, proiectoarele sincer nu prea le folosesc, decat pe vreme rea... masina asta nu a fost intotdeauna pe primul plan, chiar ma gandisem sa o vand si sa incerc un corsa sau un 206, dar matizul il "cunosc" de la primul km, asa ca...Oricum sper sa ramana in familie si peste ani, chiar daca o sa imi cumpar altceva. Apropo, ti-am urmat sfatul si am pus si aparatoarele de noroi la bara din spate, desi unul e cam spart am vazut si trebuie sa il inlocuiesc Si...mersi de urare, desi o am de 2 ani
banzay is offline  
Old 26-02-09, 00:36   #6
mad_runner
Daewoo Driver

Stage 4

mad_runner's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Virtual Tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

frumoasa masina ai grija de ea ... si spor la modificari mojore :P
mad_runner is offline  
Old 26-02-09, 01:06   #7
ing3r
Daewoo Driver

Stage 5

ing3r's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Fiat]

Oho, bine te-am gasit domnu' banzay !!!
Parerea mea stii care e, am si condus-o, e belea masina! O masina care se bucura de multa pasiune si grija din partea soferului, daca ar fi si masina mea asa...ce bine s-ar simti =))
Apropo, ce fel se vad din cauza telefonului ledurile acelea de la pozitii )
De abia astept sa vad cum o sa fie masina dupa A/C si fete de usi pline! Si poate...cine stie?
ing3r is offline  
Old 26-02-09, 13:38   #8
RD-Woo

Stage 5

RD-Woo's Avatar

Sa o stapanesti cat mai sanatos si km cat mai multi fara probl
arata foarte bine buburuza, imi plac unele din modificarile ce le-ai aus interiorului!
asteptam poze cu instalatia A/C, precum si noile fetele de usi (banuiesc ca sunt model SE)
RD-Woo is offline  
Old 27-02-09, 23:54   #9
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Multumesc in primul rand de urari si de aprecieri! Mad runner, din pacate modificari majore nu vor fi. Acum mintea imi fuge doar la urmatoarele: cip tuning, suspensie sport (arcuri+amortizoare), vopsit neagra complet, folie pe geamuri. Cam atat.

Pana una alta, am primit fetele de usi(sunt modelul SE) si aerul conditionat, caruia ii lipseste din pacate cutia de la evaporator, dar se va trimite si ea. Acum cu aerul sper sa nu fie probleme, o sa il duc la umplut cu ulei compresorul si cu freon, sperand astfel ca voi ansambla restul Fetele de usi sunt in stare bunicica, dar mai au cate o zgarietura, pt care am decis sa le vopsesc. Acum va cer un sfat, ce culoare? Cum vopsesc usile, asa voi face si interiorul. Negru e cel mai usor zic eu... dar e cam pretentios. Astept de la voi sugestii!
Attached Thumbnails

Name:	DSC00044.JPG
Views:	532
Size:	420.6 KB
ID:	811363  

Last edited by banzay; 27-02-09 at 23:58.
banzay is offline  
Old 28-02-09, 16:03   #10
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Ieri mi-au venit fetele de usa. Erau un pic zgariate, nu mare lucru, aratau binisor, dar eu voiam sa fie perfecte. Asa ca azi dimineata le-am spalat frumos, le-am dat cu smirghel fin, am dat cu plastic primer (mai bine nu dadeam pt ca din cauza asta in unele locuri, pur si simplu a 'alunecat' vopseaua; stiu ca din cauza asta e pt ca mi sa mai intamplat si cu alta ocazie, dar m-am incapatant sa folosesc primer) si le-am vopsit negru mat, iar buzunarul negru metalizat. Vopseaua neagra mata a fost cam proasta si nu sunt multumit in totalitate de rezultat, dar arata binisor. Oricum nu le-am prins in toate suruburile pt. ca am de gand sa mai umblu la geamurile electrice, care se pare ca nu mai functioneaza la fel de bine ca inainte sa le fi dat jos, nu stiu de ce Am apucat sa le vopsesc numai pe cele din fata, dar saptamana asta le vopsesc si pe celelalte cred
Attached Thumbnails

Name:	DSC00049.JPG
Views:	586
Size:	299.3 KB
ID:	811853   Click image for larger version

Name:	DSC00048.JPG
Views:	545
Size:	341.9 KB
ID:	811854  
banzay is offline  
Old 28-02-09, 19:54   #11
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Plasticile daewoo , cel putin cele de tico, fara primer nu ai nici o sansa sa le vopsesti ca aluneca si mai rau vopseau, banuiesc ca asa sunt si cele de matiz, eu ca sa pot vopsi trebuie sa dau cam 4-5 maini de primer si sa il las foarte bine sa se usuce, si le vopsesc doar atunci cand e soare afara si am cum sa fac ca soarele sa bata pe ele in timp ce vopsesc.

Date de contact dezmembrari skoda :
0764 616 000 / [email protected]

Schimb o multitudine de piese ramase in urma dezmembrari a trei skoda octavia 2 1.9tdi cu o masina de cilindrie mica . ( Gen Fiat Seicento, Punto, Opel Corsa B ... etc.)
TheEnZo is offline  
Old 28-02-09, 21:28   #12
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Eu le-am agatat in garaj si le-am vopsit, si dupa le-am scos afara la soare Oricum mai dau o mana de spray, caut unul mai bun, dar inainte dau iar un smirghel. Nu stiu ce sa ma fac cu conductele de la A/C ca par cam diferite, fiind de pe matiz din anglia. Le modific eu cumva...
banzay is offline  
Old 02-03-09, 09:48   #13
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Am si eu o intrebare. Suportul pt compresorul de A/C pt matiz cu servo difera fata de cel fara servo. Si acum vine intrebarea: E vreo problema daca imi pun suportul de compresor pt maty cu servo in conditia in care eu nu am servo, sa nu sara cureaua sau ceva ma gandesc? Mie mi se pare ca s-ar potrivi, dar cum si 2 mm conteaza...voi ce ziceti?
banzay is offline  
Old 02-03-09, 10:49   #14
Robert_MNW

Stage 5

Robert_MNW's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Cred ca spray'ul a fost prost...eu tot ce am vopsit in interior decat am dat cu o laveta abraziva fara primer si alte prostii si sta foarte bine vopseaua,cu suportul nu stiu ce sa iti zic dar conductele din cate stiu eu nu le vei putea folosii pentru ca se fisureaza,cred ca cea mai buna solutie e sa iei unele noi sa nu ai probleme.
Robert_MNW is offline  
Old 02-03-09, 15:22   #15
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

A fost si spray-ul prost, si primerul si mai prost de aluneca vopseaua, a stat si la cald sprayul si pulveriza foarte nasol. In cel mai rau caz, cu conductele cumpar altele, nu stiu in schimb de compresor, inca astept un raspuns. Dar cat sa coste si 2 bucati de fier, ce compun celalalt tip de suport
banzay is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -