Quote:
Originally Posted by Alejandro
Badboy look-ul chiar daca e asa micut si majoritatea acuza ca nu se vede... - ce sa zic parerea mea ca ceva mic simplu si finut trebuie facut - pana acuma ai facut-o sa arate super ok - nu prea sunt de acord cu plasa aia - mai bine ii lasai masca aia fara stema si cu traversele continuate una in cealalta... Cand faci filmulet cu toba? Suspensia s-a asezat?
|
grila veche inca o am dar e descentrata rau,daca gasesc una buna ii tai stema si lipesc in continuare liniile alea
Quote:
Originally Posted by Ace MNE
exact asa era si la mine ala pe dreapta cauciucul era plesnit. cum adica sa gasesti unde sa le faci?asta o poti face tu si inca un prieten maxim 2.unu pedaleaza unu sta la roti si unu se asigura sa nu se goleasca borcanasu.daca vrei detalii mai exacte vb pe mess
|
ma refeream sa gasesc un loc inchis,ca nu am chef sa racesc stand pe sub masina ..si nici nu este loc ca e zapadat pana la geam
Quote:
Originally Posted by crazyfornova
) bun exemplul tau...
Sa completez...ca si eu inainte sa mi se buleasca chiuloasa....am stat 2h sa schimb 4bujii...fara manusi fara nimic....nici numai simteam degetele nu aveam forta sa strang cheia in mana....asta acum vre-o 2saptamani
|
crezi ca esti singuru care a schimbat bujii pe ger =))