de ce nu incerci dn start cu un motor mai mare care sa il supra alimentezi ? decat jumatate de motor de oltcit ? Sunt motoare de oltcit care au fost duse cu turbo in 100 de cai, la tine ar insemna jumatate. Crezi ca cu 50 de cai o sa rupi gura targului ? Cam greu si prea mare bataie de cap. Asa incepi direct cu un motor mai mare din care scoti mai usor cai. Pastrezi motoru original doar daca o vrei si de masina de zi cu zi, si sa nu ai probleme cu militia, dar oricum o sa ai. Alegerea iti apartine

Nu stiu ce motor sar potrivi ca nu am studiat pana acum un lastun, cel de otlcit intreg nu cred ca incape pentru ca este dublu ca latime fiind boxer. Cu cel de dacie nu stiu daca se merita sa te complici. Ceva de golf eventual, ca din cate stiu pe trabant au fost puse, si lastunul se aseamana oarecum cu trabantul, din cate stiu se potrivesc si ceva piese gen cutie planetare. Bafta cu proiectu si nu te lua dupa toti kinderii nfs-isti, daca toti ar gandi ca ei nu ar mai realiza nimeni nimic. Eleronul ala il poti scurta de la jumatate si lipi la loc cu fibra de sticla

Nici nu o sa se vada ca sa umblat la el. Vopseaua o dai dupa ce termini motorul ? Eu asa te sfatuiesc ca dupaia o strici cand lucrezi la motor, eu am mai patit.