Sper ca luni sa va pot arata si niste poze dupa vopsit (e bestiala culoarea - auriu metal cu efect de adancime - abia astept sa fie gata sa va dati cu parerea).
Interiorul e gata scaune de astra 2003 tapiterii noi pe pavilion si pe usi, bancheta noua spate, bordu am ramas fidel celui de dacie pana anu viitor cu mici modificari, o sa apara poze si cu ala cand o sa fie gata
, parbriz nou urmeaza un sistem de 4x100w in usi 2x160w in luneta plus amplif (toate ground zero) + la primavara un woofer. Exterior ramane cum s-a nascut cu exceptia ca i-am pus bumpere pe fata si spate de cn (aveam tipu vechi de bara pe ea)+praguri+neon interior albastru +neon exterior x4 + neon albastru portbagaj. Exterior vreau s-o mentin stock(aprozimativ :P). Modificari majore si aici sper sa ma ajute Canny si andy_wpo vor fi la motor, transmisie, evacuare, suspensii telescoape sistem franare
lista lunga:P) da sper ca anu viitor pe vremea asta sa fiu si eu la fel de fericit ca si canny, daca nu si mai fericit
))
Toamna asta 100% o sa aiba o cutie in 5 de reno + ambreiaj de reno + carburator dublu corp de nova pe jiglor de 1400 evacuare dubla, si schimbarile estetice de exterior, praguri, bumper-e fatza / spate, neoanele, oglinzi retrovizoare cromate la fel si suporturile de la placutze, mufler tip cromat aparatori noroi in culoarea masinii, si mici moduri la bord console si alte cele.