Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 12-08-09, 20:20   #1
adryanro

Stock

Default Sfaturi pentru maşina mea?

baieti am shi eu o dacie shi vreau sai ndau un pic de stil toti prieteni au mashini mai bune (bmw,renault,opel)eu dacie nu vreau sa o schimb vreau sa o aranjez ma puteti ajuta cu ceva chituri exterioare nu foarte costisitoare ,shi bafta la dacie WAYu ,inchide gura targului

Last edited by aleks; 13-08-09 at 08:30.
adryanro is offline   Reply With Quote
Old 12-08-09, 21:21   #2
WAYu

Stage 4

WAYu's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Dacia 1310 break - DJ-12-WAY

Quote:
Originally Posted by adryanro View Post
baieti am shi eu o dacie shi vreau sai ndau un pic de stil toti prieteni au mashini mai bune (bmw,renault,opel)eu dacie nu vreau sa o schimb vreau sa o aranjez ma puteti ajuta cu ceva chituri exterioare nu foarte costisitoare ,shi bafta la dacie ,inchide gura targului
Din pacate eu nu pot sa te ajut. Nu stiu de unde poti cumpara in Targoviste accesorii de tuning. Daca vrei ceva deosebit vorbeste cu baietii care se ocupa cu fibra (vezi alte topicuri / anunturi). Mult noroc.

Last edited by aleks; 13-08-09 at 08:29.
WAYu is offline   Reply With Quote
Old 12-08-09, 21:28   #3
adryanro

Stock

pai daca e nu vreau extravagntza vreau doar sai modific barashi pragurle daca ai avea niste machiete sau mai stiueu ce ar fii bn,poti vb shi cu baieti sa vedem cam ce au in cap dar daca vrei sa ma ajuti o sati arat cam ce as vrea shi as avea in cap ,ms mult de raspuns la intrebarea mea,multa bafata
Old 12-08-09, 22:42   #4
nikolas

Stage 4

nikolas's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by adryanro View Post
pai daca e nu vreau extravagntza vreau doar sai modific barashi pragurle daca ai avea niste machiete sau mai stiueu ce ar fii bn,poti vb shi cu baieti sa vedem cam ce au in cap dar daca vrei sa ma ajuti o sati arat cam ce as vrea shi as avea in cap ,ms mult de raspuns la intrebarea mea,multa bafata
hai noroc.. frate dupa parerea mea.. mai bine laso asa simpla cu barile ei punei altceva cum ar fi (jante , laso jos , scoatei manerele , capota prelungita si daca se poate un alt motor ) barile sunt sacumpe si o sati para raw daca domne fereste ai lovito... acum e tr ta ce vrei sa faci .
bafta mestere si domnului cu brek-ul.
nikolas is offline   Reply With Quote
Old 13-08-09, 14:50   #5
adryanro

Stock

da cam ai dreptate,ori cum ma gandeam sai pun niste prelungiri dalea la bara mi lea recomandat cineva ,nus nici scumpe shi dau shi bn,ata pragurile sa le pun,pai o sa ma axez pe interior pt ca am motor bun ii schimb toate consumabilele shi pun un carburator cu 2 camere ,totushi e dacie shi nam nevoie de viteza la ia ,pt ca nam incredere ),trebuie multi bani sa o fac de curse ,cea ce nu dispun acuma ,ori cum ms de sfaturi baieti,sunteti de treaba ,shi bafat la mashina sper sati iasa cum ai vrut u
- Copyright 2026 4Tuning -