sorry ca iti spun dar in primul rand incearca sa te gandesti la tot ce ai de zis si sa le scrii intr`un singur post ca te`ai intins pe o pagina cu posturi din minut in minut

in al doilea rand si referitor la masina, inainte de a incepe investitia in tuning rezolva mai intai problemele de tinichigerie.
dat fiind ca este alba se pot observa foarte usor problemele de rugina de pe aripi fata, spate, portbagaj, rezervor, portiere. deci e ceva de lucru. apropo da si scociul jos de pe faruri ca nu arata bine chiar deloc. daca vrei un bot agresiv treci pe modelul de cn3 daca nu ma insel, cel cu faruri patrate colt taiat si faci o prelungire de capota peste ele, sunt pe forum destule poze sa iti faci o idee.
alta idee de a ta de a scoate toba de mijloc, aici depinde de tine daca iti place zgomotul tare cat sa arunce vecinii cu oale dupa tine. am vazut ca ai o finala sport destul de draguta, eu unul nu as mai scoate toba de mijloc cu finala aia

iti spun din proprie experienta ca am umblat o luna buna cu intermediara sparta si urla in toti dracii de nu mai puteam sta in masina nici cu muzica la maxim si precizez ca am finala simpla de dacie nu sport.
manerele de scos le poti scoate fara nicio problema, si eu am trecut prin rar cu manerele pe spate scoase. doar nu e problema lor cum intri tu in masina.
in rest, poti vopsi spoilerele si pragurile in culoarea masinii, scapa de capace si vopseste jantele alb ca da bine daca nu iti permiti sa pui alt set de jante, o folie pe geamuri, putin coborata, stopuri sau triple clare sau triple alb/rosu.
la genul asta de faruri poti pune deasemeni angel eyes, vezi la sectiunea dacia tuning este un topic angel eyes pentru dacia 1300 1310.
inca o idee, poti schimba capota la portbagaj care nu imi place mie cel putin cu coada aia mica de cauciuc, cu o capota cu coada tot asa ca aia numai ca din metal. da mult mai bine decat asta la care se poate rupe cauciucu sau mai retine apa pe sub el si rugineste

cam atat si multa bafta
atasez mai jos o poza cu capota de portbagaj la care ma refer si stopurile clare