Quote:
|
Originally Posted by \"HAL\"
Quote:
|
Originally Posted by \"balamuc_al\"
Eu tot nu am inteles cum a-ti scapat de scartaitul ala din spate. Va rog frumos, daca se poate, mai lamuriti-ma si pe mine. Am citit tot threadul si am incercat si eu sa scap de acel zgomot care ma face sa ma urc pe masina dar nu am reusit.
Va multumesc.
|
depinde de unde provine scartaitul ca sunt mai multe surse  incearca sa-l identifici!! daca vine de la bancheta incearca sa izolezi cuiul pe care se fixeaza bancheta la spatar(cu un cauciuc ceva eu am bagat neste banda adeziva dinaia mai groasa)!!
daca vine de la portbagaj faci la fel cu cuiul portabagjului asta dupa ce il mai strangi si pe el pe ici pe colo!!
astea sunt asha ca sa nu zici ca nu ai facut ceva ca de scratait oricum va troncanii!!
sfatul meu: cumpara neste boxe mai puternice si ai rezolvat orice zgomot!! trust me functioneaza
da cu udatu presurilor din fata cum ai rezolvat-o??
ca eu azi am descopreit o metoda  sper sa mearga!!
|
Eu unul nu prea am rezolvat cu udatul presurilor. Inca am probleme serioase. Intra pe undeva pe sub masina la mine, tinand cont ca numai la scaunul din dreapta fata se uda. Si doar in locul unde se tin picioarele, adica in gaura aia. In rest, e uscat. Sigur mai e si portbagajul

dar asta se rezolva de la chedare.
Scartaitul nu stiu de unde il face. Cred ca de la bancheta totusi pentru ca am schimbat sistemul de prindere de la portbagaj. Interesant e ca atunci cand am oameni in spate parca nu mai scartaie. Insa nu sunt sigur, ca m-a disperat atat de tare, incat nici nu mai pot urmari sursa zgomotului.
Ceea ce este interesant e ca scartaitul asta rau de tot a aparut dupa ce am schimbat inchiderea la portbagaj, asa ca nu stiu ce sa mai cred.
De troncaneli stiu ca nu o sa scap. Dar alea nu sunt asa sacaitoare ca scartaitul ala. Cand am mers la Balea Lac asta vara si cu escale cu tot am facut 11 ore innebunisem de la zgomotul ala. Credeam ca ma lasa nervii.