sall baieti!am revenit cu niste poze.v-am ascultat parerile si am renuntat la capace.....si la ideea d a-i pune stopuri de D1310 p spate .cred k arata mai bn akuma....
salut ,draguta masina laso cat mai jos posibil
cu niste arcuri taiate si amortizoare intarite ai sa atragi multe priviri si renunta la barile alea negre pe care le ai punele pe alea cromate fara semnal in ele
ms la toata lumea pt comlimente si sfaturi masina asa am luato...nu i-am facut nicio modificare,dar n va ramane asa...vreau s-o fac in fata in genul daciei di poza(poza e modifikta d mine )...
Dupa parerea mea daca o lasi asa si o intretii , pe viitor poate o vom gasi la vre-un museu ... apropo da jos din portbagaj fata aia de masa si pune un material textil . Bafta !
ar prinde bine o mocheta in portbagaj in loc de linoleumul ala sau ce o fi , iar in fata la masca dintre faruri da cu vopsea neagra sa nu se vada albul ala din spatele plasticului ... simplu si cu cat mai multe piese originale ..succes
un lucru care ar trebuii sa il dai jos de pe masina ar fi bara aceea de pe cupola ca nu da bine deloc acum nu o lua in nume de rau dar asta e parerea mea tu acum faci cum crezi....
da...la aia m-am gandit si io.....
am tot privit masina si mi-am dat seama k e cam urata bara aia....nu se "leaga" delok q aspectul masinii...
maine dak am timp o s-o dau jos....
multumesc!!!
poi interiorul e cel original...
n m-am bagat delok la el....
insa vreau sa montez o consola de audi 100 si sa pun o tapitzerie mai klumea....
poate si alte scauna mai comode....
o sa pun si poze..