01-12-13, 00:40
|
|
Stage 4
|
Re: Dacia mea : BZ-79-YCT
Quote:
Originally Posted by Doar_Aleex
Ai de gand sa ii faci trecere in 4 prezoane?
|
Hmmm buna intrebare.Aceeasi intrebare mi-o pun si eu de ceva timp,dar deocamdata stau pe loc din lipsa fondurilor,plus ca am alte ganduri si ar mai fi ca ,circul mult in afara orasului,adica fac ruta Buzau-Bucuresti-Buzau in fiecare weekend,aproape 300 de km si imi e teama sa nu dau de un nenea imbracat in verde care s-a trezit dimineata cu fata la perna
Oricum daca e sa fac aceasta trecere,o sa pun niste jante care nu atrag atentia
|
|
|
03-12-13, 02:00
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by SkizZo
Salut.E si pacat sa nu ii dau )) Ce masina ai?Sau ce nr ai la masina,poate te-am vazut pe acolo sau poate te vad pe viitor si sa te salut...
|
un logan gri "bz 73 gig" app in fiecare seara o s-o vezi acolo
|
|
|
05-12-13, 01:15
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by blondhu
un logan gri "bz 73 gig" app in fiecare seara o s-o vezi acolo
|
OFF:
Aaaa gata mi-am adus aminte.O mai zaresc prin oras si pe a ta dar doar in weekend ca atunci sunt pe la Buzau
|
|
|
12-12-13, 23:55
|
|
Stage 4
|
Noutati : Astazi am incaltat domnisoara cu 4 cauciucuri de iarna numai bune de calcat zapada Sper ca iarna asta sa nu raman impotmolit pe undeva singur in masina
|
|
|
13-12-13, 12:48
|
|
Stage 5
|
Imi palce masina, e ingrijita. Bafta cu modificarile.
Un singur lucru as avea de reprosat; acele butoane de logan pentru geamuri nu prea se potrivesc cu interiorul de dacie ( oricum ele din constructie sunt urate ca porcu; nu ca restu ar fi vreo frumusete...). In rest imi place masina
|
|
|
14-12-13, 15:38
|
|
Stage 1
|
Skizz , cateva mici intrebari daca se poate . Am si eu o dacie zambet din 2002,si ma gandeam si eu sa imi pun xenoane,da imi e frica de nenea cu cascheta,ca poate ma trage si raman fara talon...Foarte tare masina,vreau sa ma apuc si eu de un proiect asemanator la a mea
|
|
|
14-12-13, 20:51
|
|
Stage 5
|
Daca pui si lupe da, daca pui fara pui degeaba. Faci doar sa ii orbesti pe cei din fata
|
|
|
14-12-13, 20:59
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Speed94
Imi palce masina, e ingrijita. Bafta cu modificarile.
Un singur lucru as avea de reprosat; acele butoane de logan pentru geamuri nu prea se potrivesc cu interiorul de dacie ( oricum ele din constructie sunt urate ca porcu; nu ca restu ar fi vreo frumusete...). In rest imi place masina
|
Mersi pentru urari
Hmm acele butoane le aveam de ceva timp prin casa si nu vroiam sa mai dau banii pe altele si sa stau sa caut altele mai finute cu alte caracteristici etc...
Nu ma deranjeaza marimea ,poate ca ma ajuta ca,cand nu ma uit la butoane si vreau sa deschid/inchid geamu,imediat dau de el ))
|
|
|
14-12-13, 21:04
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by lucianssj
Skizz , cateva mici intrebari daca se poate . Am si eu o dacie zambet din 2002,si ma gandeam si eu sa imi pun xenoane,da imi e frica de nenea cu cascheta,ca poate ma trage si raman fara talon...Foarte tare masina,vreau sa ma apuc si eu de un proiect asemanator la a mea
|
De cand am xenoanele puse,nu am avut probleme cu politia si m-au oprit de cateva ori pentru controale.
Cert e ca nu imi merge reglajul oglinzii din interiorul farului,cel care il modifici din bord(nu stiu la injectie daca ai acolo ca la mine) si am ridicat cat am putut farul din acel surub de langa far si tot imi bat jos(un minus ptr mine) ,dar m-am obisnuit.
Eu cand o sa fiu oprit de politie o sa imi fac griji pentru toba,nicidecum ptr faruri )
|
|
|
14-12-13, 23:05
|
|
Stage 1
|
Am inteles.oricum eu aman.tocmai azi am avut o cearta cu taicamio.trebuie sa imi cumpar bloc de lumina ca am ramas fara scurta...si pe mine daca ma opreste raru sigur imi ia talonu` ).Da e pe injectie,si eu trebuie sa reglez farurile.App ai lupe?
|
|
|
15-12-13, 00:34
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by lucianssj
Am inteles.oricum eu aman.tocmai azi am avut o cearta cu taicamio.trebuie sa imi cumpar bloc de lumina ca am ramas fara scurta...si pe mine daca ma opreste raru sigur imi ia talonu` ).Da e pe injectie,si eu trebuie sa reglez farurile.App ai lupe?
|
Nici eu nu imi propusesem sa imi pun xenon,ca nu sufar de ele,dar aveam becuri albe de 100w care bateau frumos,dar mi s-au ars vreo 2 intr-o luna maxim(unde mai spun ca sunt si cam scumpe) si m-am suparat si mi-am pus xenon ))
App de reglat,te duci la un zid drept si te uiti sa vezi cum bat cat de sus si dupaia dai o tura pe un drum national ceva sa fie bezna si vezi cum bat si pe drum.
Referitor la lupe,nu nu am, inca dar intentionez sa imi pun in viitorul apropiat
|
|
|
15-12-13, 20:28
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [SEAT]
|
Atata timp cat becul are un consum precum cel vechi, 60/55W, nu ai nevoie de nici un releu. Iar daca totusi chiar vrei lumina de 5000k fara sa pui xenon, recomand Osram Cool Blue Hyper.
|
|
|
15-12-13, 20:53
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by cata50
Atata timp cat becul are un consum precum cel vechi, 60/55W, nu ai nevoie de nici un releu. Iar daca totusi chiar vrei lumina de 5000k fara sa pui xenon, recomand Osram Cool Blue Hyper.
|
Am cautat prin tot orasul (Slatina) si am gasit doar Philips...
|
|
|
15-12-13, 21:29
|
|
Stage 5
|
Orice becuri iti pui iti recomand sa iti pui si relee pe faza scurta\lunga. Eu era sa iau foc in masina cand am dat drumul la lumini, pur si simplu a inceput sa iasa fum din blocul de lumini.
|
|
|
|
|