26-09-07, 17:47
|
|
 Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Re: zba-ul meu
da tot nu vedem tabloul cu leduri.......
|
|
|
27-09-07, 15:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by IL-01-VCR
da tot nu vedem tabloul cu leduri.......
|
O sa vina si tabloul cu leduri dar sa fac rost de aparat foto!!!Si poze cu oglinzile montate!!!!
|
|
|
30-09-07, 16:14
|
|
 Stage 5
|
Am facut un drum pana la Slatina,am schimbat rulmentii la roata de pe stanga fata,in speranta k poate isi va reveni!!!!Dar cand am ajuns tot a iesit fum din roata!!!!!O sa ma strang bani sa imi schimb si pistonasele de frana!!!!!
|
03-10-07, 21:15
|
|
 Stage 5
|
Astazi am dat roata jos,curatat pistonasul si etrierul.....facut 15km in buc,si cand m-am intors acasa a trebuit sa scot galetile cu apa k sa sting roata de pa stanga fata,k a afumat tot cartierul,acuma trebe schimbati rulmentii iar,discul de frana,pistonas,eventul si etrier......groaznic,nu o mai suport cate imi cere,a inceput sa ma enerveze!!!!!!!!Nush ce sa ma mai fac cu ea....$$$$nu mai am,ashea k o sa fiu nevoit sa o trag iar pe dreapta!!!!!!!!ooooooffffffffff,innapoi la autobuzul cu anteneeeee.......groaznic!!!!!!!!
|
|
|
04-10-07, 12:23
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
 ) Eu cand zic ca nu se merita sa bagi bani intr-un junghi..ma faceti nebun! Stiu ce inseamna o masina veche..deci vb in cunostinta de cauza. Concluzia..fa rost de banuti..fa-o si..asta e..mergi inainte!
|
|
|
05-10-07, 10:40
|
|
 Stage 5
|
Am facut-o,toata treaba era din racord!!!!Era infundat!!!Asta e.oricum am schimbat pistonasele de frana,racordurile fata spate,si facut aerisire la toate rotile,acuma am rezolavat problema cu franele.Dar indata ce am terminat,a inceput sa meearga in 3 pistoane.Asta urmeaza azi!!!!
|
|
|
06-10-07, 12:44
|
|
 Stage 5
|
Am rezolvat-o......cu putin ajutor am reusit sa o rezolv!!!!!!Gata am revenit cu ea pe strazi!!!!!!!!Ink o investitie in ea de 250 ron.Pe 17 expira ITP-ul,si mai tre schimbat parbrizul,tobele k sunt goale,si planetarele!!!!!!!Mai am ceva de facut da deh,asta este!!!!!!!
|
|
|
07-10-07, 00:13
|
|
 Stage 5
|
Si vroiam sa intreb si eu pe cunoscatori,de cand am pus subwooferul pe masina,indicatoarele de ulei si apa,in special de ulei imi joaca pe bas k si cum ar fi acele de la casetofoanele alea vechi,si luminile de la bord joaca pe ritmul basului!!!!Revin si spun k bateria este de 72 amperi!!!Ce sa se intample!!!!
Pe 17 luna asta expira ITP-ul!!!!Sper sa treaca ZBA-ul meu k altfel mai trebe iar nishte bani bagatzi in ea!!!!!!!!
|
|
|
07-10-07, 11:28
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by Ghimpe200
Si vroiam sa intreb si eu pe cunoscatori,de cand am pus subwooferul pe masina,indicatoarele de ulei si apa,in special de ulei imi joaca pe bas k si cum ar fi acele de la casetofoanele alea vechi,si luminile de la bord joaca pe ritmul basului!!!!Revin si spun k bateria este de 72 amperi!!!Ce sa se intample!!!!
Pe 17 luna asta expira ITP-ul!!!!Sper sa treaca ZBA-ul meu k altfel mai trebe iar nishte bani bagatzi in ea!!!!!!!!
|
Asa face si la mine dar numai k face doar cel de la baterie, eu o ma de 55Ah, si faza scurta, Si tau mi-a spus k e be la baterie la tine sar putea sa fie din alte cauze pe care nu le cunosti  Cablurile de alimentare le ai groase? condestaor ai?
|
|
|
10-10-07, 16:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dj_13055
Asa face si la mine dar numai k face doar cel de la baterie, eu o ma de 55Ah, si faza scurta, Si tau mi-a spus k e be la baterie la tine sar putea sa fie din alte cauze pe care nu le cunosti  Cablurile de alimentare le ai groase? condestaor ai?
|
Nu am condensator,de la asta sa fie problema????Cablurile sunt groase!!!
|
|
|
11-10-07, 10:51
|
|
 Stage 5
|
In mare parte condensatorul e problema. Acest lucru se vede doar atunci cand iti "palpaie" ledurile doar cand e la volum mare..sau daca si la volum mic la fel face. Parerea mea
|
|
|
11-10-07, 11:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
In mare parte condensatorul e problema. Acest lucru se vede doar atunci cand iti "palpaie" ledurile doar cand e la volum mare..sau daca si la volum mic la fel face. Parerea mea 
|
Doar la volum mare,se misca pe bas indicatorul de ulei si ala de apa mai putin,dar oricum,am alte cateva probleme de rezolvat pana o sa ajung la condensator!!!!
|
|
|
16-10-07, 16:11
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
vezi ca am eu ceasuri de vanzare..cum vrei tu  complete..fa-mi un pret
|
|
|
18-10-07, 17:07
|
|
 Stage 5
|
Astazi este prima zi de mers fara ITP!!!!Pana acuma fara probleme,sper sa nici nu fie!!!Tre sa o pregatesc!!!Imi trebe un parbriz,k al meu s-a crapat,o janta modelul nou din tabla,si tobe,k la ale mele am scos sitele din ele!!!Cu tobele am rezolvat-o in mare,mai trebe un parbriz si o janta!!!Si dupe aia sa vedem dak o sa treaca ITP-ul!!!Dak nu o relov eu cumva......
|
|
|
19-10-07, 09:33
|
|
 Stage 5
|
50 ron la baieti si se rezolva  )
|