BOGDAN_UWW - multumesc, da mi-am luat o pompa noua. Si defapt nu pompa era problema, ci mizeria din rezervor. Am scos din el mai bine de un pumn de rugina si doua etichete de pret.
Ieri am fost cu masina la RAR si zilele urmatoare trebuie sa primesc noile numere.
Are cineva idee de ce imi face masina o intrerupere cand sunt la o turatie mai joasa si accelerez incet. Poate fi bobina?
poate bobina...fisele...bujiile...poate aerul...amestecul....
Carburatorul ar fi reglat ca la carte, bujiile sunt noi, platina noua, avansul reglat cu stroboscopu si fisele par bune.
O sa schimb bobina si condensatoru de la delcou, poate se rezolva problema.
Saptamana asta am mai lucrat la masina. Am dat jos cutia sa reglez grupu si i-am scutat arcurile.
Am mai cumparat o punte de R18. Urmeaza fuzete de papuc si sa fac rost de jante si ma apuc de tinichigerie.
Arata bine masina, pozele sunt facute cu arcurile taiate sau inainte? Ai zis tu ca e mic garajul dar nu credeam ca este chiar asa de mic E garaj de parcat masina nu de lucrat in el.
Garaju asa a fost conceput doar pt parcat masina, cam greu cu spatiu. Singuru avantaj este ca am caldura.
Pozele le-am facut cu arcurile taiate. Ar mai fi mers sa tai o spira...
Garaju asa a fost conceput doar pt parcat masina, cam greu cu spatiu. Singuru avantaj este ca am caldura.
macar poti regla carburatorul....schimbi bujii....chestii deastea marunte in garaj
abia astept sa vad dacia cu puntea de r18 pusa , smechera si bara antiruliu