Dupa o experienta extrem de placuta cu o berlina din '93 pe care am lasat-o pe mana baietilor de la Remat, am ramas tot pe o autohtona. E vorba de un Sandero 1.5 modelul Preferance pe care, stimatii domni de la uzina nu s-au obosit sa-l livreze, drept urmare am asteptat 5 luni dupa ea. Masina o am din Septembrie 2011, iar pana acum are 36.000 km. Per ansamblu sunt foarte multumit de ea.
Pana in momentul de fata masina a suferit unele mici imbunatatiri destul de necesare. E vorba de un set de arcuri Eibach de care avea nevoie urgenta fiind o barca pe roti cu suspensia originala. S-a mai lucrat si pe partea audio, si anume un player Alpine 9853r pe care l-am montat dupa cateva ore de la ridicarea masinii de la dealer, un set de componente Helix Dark Blue, medii DLS UR 2.5 integrate in stalpii fata. Toate acestea fiind amplificare de un DLS CA-40.
Ca si planuri de viitor...nu stiu, depinde de idei. Poate un plafon negru lucios, un set de folii, jante la anul si mai vedem.
Momentan doar de aceste poze dispun(mentionez ca am scapat de capacele de la proiectoare). Curand, am sa atasez si alte poze mai recente.
Cheers!