16-06-06, 01:22
|
|
Stage 3
|
Dacia Solenza
Buna ziua, m-am uitat ceva timp la solenzele modificate de aici de pe forum, de curand am luat si eu o Solenza, masina care mi-a placut de la inceput cand au aparut pe piata, asta pe care am luat-o eu este foarte ingrijita, are 38.000 km in bord dar este Confort doar adica fara nici un fel de extraoptiuni, imi place cum arata dar vreau sa modific putin, multe idei nu am prea avut eu acum dar va zic cam ce m-am gandit:
- geamuri electrice
- geamuri ionizate(aici as vrea sa va cer parerea pt ca ma intereseaza sa fie cat mai inchise de dinafara si ce sugestii ati avea)
- un eleron, nu m-am putut hotara exact care, pana acum m-am gandit cel care vine pe solenza dar pe modelele scala
- niste jenti, cineva mi-a recomandat sa nu iau magneziu ci sa incerc aluminiu, nu sunt sigur deci as aprecia sfatul vostru
- as vrea o inscriptie deasupra numarului pe portbagaj mai modesta cu cuvantul Virtual
Am inlocuit casetofonul cu care a venit cu un MP3 Player Pioneer si vreau sa inlocuiesc si boxele si m-ar interesa care va pricepeti cea mai buna calitate cam pana in 50 W si nici sa nu fie foarte mare pretul, pana in 200 ron perechea, casetofonul scoate 50 x 4
si cam astea au fost ideile mele so far,
astept orice sugestii si recomandari si vreau sa subliniez ca ma intereseaza foarte mult sa modific si ce este sub capota nu doar cum arata masina, am citit ceva pe forum si sunt pregatit sa bag destui bani si in look si sub capota dar treptat
o sa atasez si ceva poze cu dansa poate cineva se indura sa-mi faca un vtunning.
daca trebe alte poze se rezolva fff repede.
|
|
|
16-06-06, 02:30
|
|
Stage 3
|
Re: Dacia Solenza
Apropo, sunt deschis la ORICE fel de schimbari, modificari etc etc etc
Orice si motor si aspect atata timp cat cele de aspect nu incetinesc motoru cu mult...
|
|
|
16-06-06, 08:46
|
|
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|

Old : Cordoba 6l Cupra look
New project soon
|
|
|
16-06-06, 11:44
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
pai eleron, nu ti'as recomanda sa pui vreun "monstru". vezi poate gasesti unul finut, cum este cel de logan. am vazut pe cineva pe aici care interesat sa faca asa eleron, uita'te la bazar-oferte extinse. jentile de aluminiu sunt cam pretentioase, se zgarie repede, trebe sa ai mare grija, sa nu o bagi prin gropi. indiferent daca'ti pui flie sau le ionizezi sa ai grija sa fie omologate si sa'ti dea si documente pt asa ceva , ca altcumva ai probleme cu militia. inscriptia o faciimediat la o firma care se ocupa cu colante, sau daca vrei sa'ti iasa ceva adevarata cauta pe cineva sa'ti faca la aerograf (nu poate sa te coste mult ca nu'i suprafata mare).
|
|
|
16-06-06, 13:28
|
|
Stage 3
|
Nici eu nu as vrea un monstru la eleron.
Atunci ce genti ar fi mai bune dar sa fie si cat rezistente si sa arate frumos.
Alte sugestii mai poate sa-mi dea cineva?
|
|
|
22-06-06, 00:21
|
|
Stage 3
|
Ideea este ca am citit pe forumul asta, pe alte forumuri, in reviste, pe site-uri si in sfarsit dupa pareri, idei si chiar si ispravi am vazut ca din solenza se poate scoate 100 CP usor, ceea ce intentionez si eu sa fac, pe exterior nu vreau cine stie ce tunning, un eleron clar, alte jenti, dar cei "sub capota" vreau in primul rand schimbat, dupa una alta m-am gandit la urmatoarele, un filtru sport, o evacuare sport.
Dupa "cursele" mele am observat ca la peste 110 in curbe se cam inclina putin, singurul neajuns pe care l-am obs deci as vrea sa stiu urmatoarele, tampoanele si suspensiile se pot face sport sau imbunatati in vreun fel?
Astept orice alte sugestii.
|
|
|
26-06-06, 01:57
|
|
Stage 3
|
Vad ca nu sariti nici unul cu sugestii tunning, sunt deschis la orice, analizez orice sugestie, cel mai important vreau tunning la motor si dup-aia aspect, deocamdata prima faza la aspect cred ca vor fi jenti si eleron, vreau sugestii pt niste jentii bune, rezistente si pret, iar daca se poate niste poze cu eleron ca nu ma pot hotara, pana acum ce am vazut si-mi place cat de cat este eleronul standard cu care iasa solenza modelele mai "dotate" sau eleronul ce l-am vazut pe Solenza cea portocalie aici pe forum.
|
|
|
26-06-06, 12:07
|
|
 Stage 5
|
pt exterior
|
|
|
26-06-06, 13:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
cateva sugestii, ce au facut altii pe solenza....... pai pt jenti uitate la bazar (tot aici pe forum), sau cauta pe la firmele de tuning sau prin magazine, dar nu cred ca o sa gasesti acelasi lucru la pret mai mic decat cei paici. spoilere, eleron sau ce mai vrei din fibra tot paici gasesti in caz ca nu sti pe nimeni la tine in oras. legat de motor nu stiu ce sati zic mare lucru, eventual un chip, dar nu rezolvi mare lucru, si chestia cu filtru de aer ii mai mult betie cu apa rece.oricum legat de marirea putrii la solenza nu prea sa vorbit pe aici, incearca totusi, tot trebuie sa se gaseasca cineva care se pricepe. as fi vrut sati fiu mai de ajutor dar......
|
|
|
26-06-06, 18:25
|
|
 Stage 5
|
sper sa te ajute
Last edited by sandrin; 26-06-06 at 18:27.
|
|
|
26-06-06, 18:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by ionut17
pt exterior
|
daca te uiti mai atent.... e VT
|
|
|
26-06-06, 19:48
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by sandrin
daca te uiti mai atent.... e VT 
|
stiu ca e virtuala  .tocmai de asta am puso ca sa incerce sa faca ceva ce nu a mai facut nimeni
Last edited by ionut17; 26-06-06 at 19:52.
|
|
|
26-06-06, 20:09
|
|
Stage 3
|
Aveam cam toate pozele cu solenzele alea dar va multumesc pt sugestii.
@ ionut17 : mi se pare putin cam exagerat VT ala, nu zic ca arata rau dar e mult prea joasa si nu`mi place cum arata spatele
@ eleron : imi place cel de la aia portocalie care am impresia ca e identic cu cea alba cu nr de CT sters dar parca e destul de fain si cel de la aia rosie cu nr de bucuresti RCS parca...
@ genti pana acum mi-au placut cel mai mult parca de la acea albastra care are in coltz jos scris 4tunning
Eu din cate am inteles desi nu am foarte multa exp din aproape orice motor mai poti sa scoti ceva putere "ascunsa" si asta e motor de Clio ca si SuperNova si la supernove am auzit niste reusite.
Eu intentionez sa o modific foarte mult dar cu bun gust si treptat in limita posibilitatilor financiare si a timpului.
|
|
|
02-07-06, 23:32
|
|
Stage 3
|
Am mai facut rost de niste bani si am comandat geamuri electrice urmeaza si boxele dar as vrea si o evacuare sport, cam cat m-ar costa o teava de esapament de inox sau altceva mai bun sport si aveti vreo idee daca as putea sa iau din zona Tg-Jiu->Petrosani->Deva->Hunedoara etc pe aici... in general jud HD
|
|
|
04-07-06, 22:09
|
|
Stage 3
|
Azi am pus geamurile electrice fata si joi cumpar boxele iar vineri montez, joi am drum la deva, stie careva vreun magazin de tunning p'acolo vreau sa ma uit de o toba sport sau un filtru K&N sport sau un eleron sau sa ma uit de niste jenti...
Last edited by Virtual; 04-07-06 at 22:13.
|
|
|
|
|