motor : 1310 - set nou
vopsita acum 1 an alb boreal
scaunde BMW perna de aer schimbat toate consumabile nu troncane nimic.. genti si cauciucuri noi .. stare de funcionare perfecta
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [R volution] [Honda] [RENAULT]
Re: pai...
Quote:
Originally Posted by \"ltd\"
motor : 1310 - set nou
vopsita acum 1 an alb boreal
scaunde BMW perna de aer schimbat toate consumabile nu troncane nimic.. genti si cauciucuri noi .. stare de funcionare perfecta
inceput bun sfarsit de 2 lei
ti-ai batut joc de albu ala \"boreal\"
frate ....da jos flacarile alea....si priza aia de aer...ca o au toti taranii deaia ..urmeaza sa se puna pe carutze asa ceva....
jentile vopseste-le cu negru si marginea fa-o cu gri metal si o sa stea beton . asta ca sa nu pui capace..uite-te in poza...
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH
dacia 1100 era superba de nu avea spatele ala... ( era de u milion de ori mai fain originala!!!!!!
de 1300 ce sa stiu zice...mingile alea de foc si vinilurile is de vis...
si politzia se ia de mine ca nu am bari de protectie.. hmm ce oameni mah...
frumoasa dacia aia 1100, dar eleronu ala nu se integreaza mai deloc si ii cam ciudata (a nu se intelege urata) cu spatele ala de nova (mai exact stopurile si plasticu ala negru dintre ele, daca era vopsit in culoarea masinii era altceva), in rest imi place. despre dacia berlina miam zis parerea cu alta ocazie pe celallat topic, deci nu ma repet. scuze ca am deviat de la subiectul topicului :P
ce sa zic....o dacie oarecare....nu iese prea mult in evidentza decat cu flacarile alea...care deja is prea obositoare..si un sfat...nu`ti vinde dacia...ca la anu o sa fie piesa de colectie
)) ai dreptate in 2007 face 30 de anisori e mai mare ca mine :P bai baieti aveti mare dreptate Mersi pentru indicatii si o sa pun o poza saptaman viitoare fara flacari fara desenele de pe laterala(pacat am dat ceva banutzi pe ele ..cand puteam lua altceva folositor ) si cu gentiile asemanatoare cu dacia aia 1100
o intrebare daca se poate...sant incepator si nu stiu ce e chestia aia cu stage 1 23 deal casei ..e usant 1 ma uit la alti si sant 3 cum ajung ei la 3 ? mersi