Am o dacie din `97 , iam schimbat cutia cu una de renault 21 , carb. dublu de R5 Alpine si mai nimic in rest , vreau parerea voastra cam ce as mai putea face la ea ...... Astept opinile voastre bune si rele .
Sincer...?tot Respectul Pt Batrana Dacie...dar Iti Dau Un Sfat Prietenesc Vinde-o!stii Ca Poate E Greu Dar... Mai Putina Bataie De Cap...iti Iei Una Nou Si Pt Ea Gasesti Mai Multe...si Eu Am Trecut Prin Asta!salut!
Da dar stii exista o legatura mult prea puternica intre noi , imi place asa mult ca am zis ca decat sa o vand mai bine o fac piesa de muzeu in garaj . Mersi pt sfat !
hai frate nu mai baga ca carburatorul ala consuma in forje DOAR 11% ce draq eu aveam carburator simplu cu jiglere marite si consuma 13% in buc si aglomeratie si forja ...........
Frate daca am bagat 1,5 l benzina si am facut 14 km !!!! cum adica vorbesc aiurea , crezi ce vrei !! cat despre diferenta dintre carb nici nu se pot compara ( cel mai frumos este sa te infiga in scaun cand deschide a 2 a camera . Cat despre reglaje am dat 750 mii si lam facut la carbotest in Pantelimon
fara nici o suparare,si io am 2 dacii in familie si le-am zis acelasi lucru(lu tata si lu cumnatameu)vindetile sau datile la batranele dacii cate 1 litru de benzina
adevaru e ca e multa munca si nu castigi asa mult. in conditziile cele mai ideale un o turbina ar ridica un motor de dacie la maximpe la 84 de cp IN CONDITZIILE CELE MAI IDEALE. sa zicem ca efectiv ar creste inca vro 10-15 cp deci ar ajunge pe la 70-75 cpin situatzi cand operatza reuseste. pt atat u cred ca se merita timpul care il petreci, nervi, bani.
un amic sia pus pe o dacie din 1982 un dublucorp si ia crescut consumul la 15. se simtea schimbarea dar nu era impresionanta. si nu se merita si pana la urla in drumurile obisnuite tot cu carburatorul normal mergea pus si doar din cadn in cand monta dublucorpul
ce treaba are frate anul de fabricatie a masinii?imp e motorul.daca ai de 1600 deja pleci de la 72 cp ,nu te gandesti cat de aproape esti de 100?altii au reusit dar sunt ambitiosi ,nu negativisti ca tine
eu am ajuns cu consumul si la 20% depinde de carburator, si cum este reglat!
oricum dupa ceva timp vei gasi investitia care ai facut-o inutila! dai si banii pe carb si pe benzina in pus...... eu l-am scos eu vreau sa merg cu masina nu sa-mi calculez cat imi consuma pana acolo!