salut tuturor de pe acest forum.Citind incontinuu pe acest site,am decis intr-un final sa-mi prezint si eu masina deoarece cred eu ca merita vazuta.
Masina este fabricata in anul 2005 ,40 000 Km,Model Confort+modificari(servodirectie,geamuri electrice fata)
Alte modificari aduse:
-jante aliaj alessio 14"
-toba sport Yed
-cd mp3 sony m-8800 fata motorizata total
-subwoofer JBL+statie mac audio 4000
+alte mici modicari la interior maneta schimbator viteze de piele+nuca stil minge golf si neoane interior bass glow.
poze q masinia stockk nu am dar o sa pun pt cei care nu cunosc acest gen de masina
frumoasa masina, la fel si culoarea ,s-o stapanesti sanatos, din cate stiu varianta confort venea fara proiectoare , cele puse pe masina sunt originale? nu prea par ..
la fel ca bolidu' parerea mea sa dai jos stickeru de pe luneta, in rest e frumoasa, jantele dau f. bine. Numai bine
masina e ok
frumoasa masina, la fel si culoarea ,s-o stapanesti sanatos, din cate stiu varianta confort venea fara proiectoare , cele puse pe masina sunt originale? nu prea par ..
la fel ca bolidu' parerea mea sa dai jos stickeru de pe luneta, in rest e frumoasa, jantele dau f. bine. Numai bine
masini nu am cumparat-o noua si asa a venit cu proiectoare acum nu stiu daca or fi sau nu orignale ... ms pt aprecieri
dap...service 200+ .... ....oricum... nu ''se mai poarta'',in primul rand ca si-au schimbat sediul,si in al doilea rand ca acum sunt mult mai mici stikerele alea acum
masina e ok
imi place mult stickeru l si nu kred ca o sa-l dau jos
Salut,frumoasa masina,sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos,ar mai merge pus si un eleron original de solenza sau de supernova(si ala pik bn).Si din cate stiu io confortu din 2005 avea standard servo-directie,bafta in continuare.
Salut,frumoasa masina,sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos,ar mai merge pus si un eleron original de solenza sau de supernova(si ala pik bn).Si din cate stiu io confortu din 2005 avea standard servo-directie,bafta in continuare.
Da as vrea un eleron ca ala de Scala,dar nu am gasit pe unde am cautat..
nu pot sa iti zic decat ..bravo fratioare e marfa rau..sunt fan solenza si chiar imi place cum arata,culoare e penala....si in legatura q abtipildu ala pe luneta ...ar da mai bine fara el...dar oricum arata fenomenal...simpla si frumoasa...bafta...aaaa si ar mai mere niste pleoape pe fata.....